Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου
Μάνος Τσαγκαράκης
Υπό στενή παρακολούθηση είχαν θέσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικώνέναν Έλληνα κάτοικο Ηρακλείουγια τον οποίο είχαν συλλέξει πληροφορίες ότι αναζητούσε ποσότητες «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών, αλλά ήθελαν να τους οδηγήσει στον προμηθευτή του.
Έτσι κι έγινε, αφού το απόγευμα της Τετάρτης ο ύποπτος πήγε χωρίς να τους αντιληφθεί στο σπίτι ενός άλλου Έλληνα στην πόλη του Ηρακλείου. Αμέσως, στήθηκε επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ύποπτο την στιγμή που προμηθευόταν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και στον ένοικο του διαμερίσματος, στο σπίτι του οποίου κατάσχεσαν συνολικά 681,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 7,5 γραμμάρια κοκαΐνης και δυο ζυγαριές ακριβείας.
Μάλιστα, ο προμηθευτής είχε στην κατοχή του και 2.910 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματός του και κατασχέθηκαν. Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη