Δίκη Τοπαλούδη: «Αν υπήρχε θανατική ποινή θα την ήθελα για τους δολοφόνους» λέει ο πατέρας της Ελένης

Δίκη Τοπαλούδη: «Αν υπήρχε θανατική ποινή θα την ήθελα για τους δολοφόνους» λέει ο πατέρας της Ελένης

«Με προβληματίζει το γεγονός ότι κάποιοι λίγο πριν βγει η απόφαση προσπαθούν με διάφορους τρόπους να κάνουν παρεμβάσεις» αναφέρει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης

diki_topaloudi_1
Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, μίλησε στο protothema.gr λίγες ώρες πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου για τη δολοφονία της κόρης του και όπως ο ίδιος είπε σήμερα περιμένει την ανώτατη ποινή για τους δολοφόνους του παιδιού του. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση δεν θα αποτελέσει το τέλος μιας ψυχικής ταλαιπωρίας, θα ζει για πάντα με τον καημό της κόρης του αλλά παρακαλεί την ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της.

«Σήμερα περιμένω την ανώτατη ποινή που προβλέπεται από τον ποινικό κώδικα κι αν η ανώτερη ποινή ήταν η θανατική ποινή και υπήρχε θα την ήθελα για τους δολοφόνους του παιδιού μου» λέει στο protothema.gr.

«Πρέπει να σε σεβαστούμε τη μνήμη της κόρης μου, την υπομονή και την αξιοπρέπεια που έχουμε δείξει τόσους μήνες και πρέπει να μας σεβαστούν. Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι κάποιοι λίγο πριν βγει η απόφαση προσπαθούν με διάφορους τρόπους να κάνουν παρεμβάσεις. Εγώ θεωρώ τους ενόρκους και τους δικαστές ήρωες. Η κ. εισαγγελέας όταν μίλησε άγγιξε ανθρώπινα τη ψυχή μου, την καρδιά μου αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Έχω λάβει χιλιάδες υποστηρικτικά μηνύματα από πολύ κόσμο και αυτό με εμψυχώνει» κατέληξε ο κ. Τοπαλούδης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Υπόθεση Τοπαλούδη: Ημέρα της κρίσης για τους κατηγορούμενους, μετά την αγόρευση-καταπέλτη της εισαγγελέως

Μεθυσμένος οδηγούσε ο 53χρονος που σκότωσε τον 15χρονο στην Κόρινθο!

Πανελλαδικές 2020: 8 στους 10 φέτος στα Πανεπιστήμια - Τα δύο νέα στοιχεία που αλλάζουν τα δεδομένα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης