H Volkswagen εξετάζει μεγάλη επένδυση στη Θάσο

H Volkswagen εξετάζει μεγάλη επένδυση στη Θάσο

Ο υφυπουργός Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι το κλιμάκιο στελεχών της εταιρείας βρίσκεται στη χώρα μας στις 12 και 13 Φεβρουαρίου - Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο μελέτης σκοπιμότητας για έργο αυτόνομης οδήγησης σε Καβάλα και Θάσο

21914013
Κλιμάκιο στελεχών της Volkswagen βρίσκεται στη χώρα μας για το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της εν εξελίξει μελέτη σκοπιμότητας που εκπονεί η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, για project που αφορά ηλεκτροκίνηση σε νησιά, αλλά και την αυτόνομη οδήγηση.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης και τα στελέχη της Volkswagen που επισκέπτονται την Καβάλα και τη Θάσο θα κάνουν επιτόπια αξιολόγηση των στοιχείων που συλλέγονται για την μελέτη αυτή. Αντίστοιχη διαδικασία συλλογής στοιχείων συγκοινωνιακού φόρτου και οδικών δικτύων έχει προηγηθεί από στελέχη της Οικονομικής Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και για άλλα νησιά.

Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την αξιολόγηση των στοιχείων και την ολοκλήρωση της μελέτης. Το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών για την Ελλάδα, όπως η Volkswagen, δείχνει ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης για την ενίσχυση της εξωστρέφειας φέρουν αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης