Παρουσιάζεται σήμερα το απόγευμα στις 20.00 στην Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι (Ελασιδών 6) το σπάνιο και τελευταίο τραγουδιστικό υλικό του αείμνηστου Γιώργου Σαρρή: "Γιώργος Σαρρής Η Φωνή του Καθενός".
Ο Γιώργος Σαρρής ήταν ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της Χαρούλας Αλεξίου, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2017 από καρδιακή ανακοπή.
Στο τραγούδι πρωτοεμφανίστηκε το 1973 και το τραγούδι το οποίο τον έκανε γνωστό, ήταν οι περίφημες «Νταλίκες» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μανώλη Ρασούλη το 1982.
Ο συνθέτης Δήμος Μούτσης το 1976 χρέωσε σε αυτόν ύστερα από παρότρυνση της αδερφής του Χαρούλας Αλεξίου, τη μουσική τριών τραγουδιών τα οποία ερμήνευσε η πρώτη και συμπεριλήφθηκαν στο δεύτερο μεγάλο προσωπικό δίσκο της με τίτλο «Χάρις Αλεξίου 2» ο οποίος κυκλοφόρησε εκείνο το έτος. Αυτό έγινε επειδή ο Μούτσης είχε αποκλειστικό συμβόλαιο με την εταιρεία Collumbia και δεν μπορούσαν να βάλουν το ονοματεπώνυμό του.
Μετά την παρουσίαση του δίσκου (Volume) θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον Γιώργο Σαρρή από μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.