Ο συγγραφέας του Fight Club αποκαλύπτει...

Ο συγγραφέας του Fight Club αποκαλύπτει...

Πέρυσι το καλοκαίρι, ο συγγραφέας του «Fight Club», Chuck Palahniuk, ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει να γράφει τη συνέχεια του βιβλίου που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη (1999) από τον σκηνοθέτη David Fincher με πρωταγωνιστές τον Brad Pitt και τον Edward Norton. Σήμερα αποκαλύπτει λίγο από την πλοκή της συνέχειας του βιβλίου...

 Ο συγγραφέας του Fight Club αποκαλύπτει...
«O πρώτος κανόνας του Fight Club είναι να μην μιλάς για το Fight Club. O δεύτερος κανόνας του Fight Club είναι να μην μιλάς για το Fight Club». Αυτή την ατάκα έβαλε στο στόμα του ήρωα του -Tyler Durden- ο συγγραφέας Chuck Palahniuk, την εποχή που ο Tyler υπήρχε μόνο στις σελίδες του βιβλίου «Fight Club» και πολύ πριν τον ενσαρκώσει ο Brad Pitt στη μεγάλη οθόνη.

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Αμερικανός συγγραφέας αποκάλυψε ότι είχε ξεκινήσει να γράφει το σίκουελ της ταινίας. Η είδηση έκανε τον γύρο των διεθνών μέσων  και ενθουσιάσε τους fans της ταινίας. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό «Hustler» ο Palahniuk λέει γιατί αποφάσισε να γράψει το σίκουελ της ταινίας και αποκαλύπτει λίγο από την πλοκή...
Κλείσιμο

Γιατί αποφάσισε να γράψει το σίκουελ;

«Το Fight Club ήταν λίγο αλαζονικό απέναντι στους πατεράδες. Εκείνη την εποχή, όποιον ήξερα μου παραπονιόταν για το πόσα λίγα πράγματα είχε μάθει από τον πατέρα του. Ακόμα και ο δικός μου πατέρας ήταν πικραμένος και απογοητευμένος από τον δικό του πατέρα...Ήθελα να επισκεφτώ ξανά τον ήρωα μου και να είναι πατέρας».

Τον αγχώνει η επιτυχία που γνώρισε τόσο το βιβλίο όσο και η ταινία;
«Όχι! το σίκουελ του βιβλίου το φιλτράρω στο μυαλό μου εδώ για χρόνια. Το μόνο άγχος μου είναι να το παρουσιάσω στη μορφή μίας νουβέλας...Μέλημα μου είναι να κρατήσω όλη την πλοκή στο μυαλό μου γιατί φοβάμαι μην την ξεχάσω. Από τη στιγμή όμως που άρχισα να γράφω, δεν μπορώ να σταματήσω. Αυτή η πυρετώδης και εξουθενωτική διαδικασία γραψίματος ίσως είναι το μόνο πράγμα που φοβάμαι!»

Όπως αποκαλύπτει στο «Fight Club 2», συναντάμε τον διχασμένο χαρακτήρα -που υποδύθηκαν στην ταινία ο Brad Pitt και ο Edwanrd Norton- μεσήλικα πια, να ζει μέσα σε έναν αποτυχημένο γάμο και να αμφιβάλλει για τα συναισθήματα που έχει για τη γυναίκα του. Το ίδιο βιώνει και η σύζυγος του Μarla -ρόλο που ενσάρκωσε στην ταινία η  Helena Bonham Carter- που είναι ανικανοποίητη και ονειρεύεται ακόμα τον ασυμβίβαστο άντρα που κάποτε ερωτεύτηκε. Καταπιέζεται με τα φάρμακα που χρειάζεται να παίρνει ο σύζυγος της για να καταστείλει τον κακό του εαυτό, Tyler, ο οποίος τελικά και επανεμφανίζεται και τρομοκρατεί την μίζερη ζωή τους.

To trailer της ταινίας:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης