Χαρούμενος και ανακουφισμένος για την πιστοποίηση των αυθεντικότητας των φωτογραφιών που έχει στην κατοχή του και αποτελούν ιστορικά τεκμήρια για την Ελλάδα δήλωση στην ΕΡΤ ο Βέλγος συλλέκτης Τιμ ντε Κράνε.
«Είμαι χαρούμενος και ανακουφισμένος που τελείωσαν όλα. «Ήρθαμε σε συμφωνία. Δεν θα κάνω άλλη δήλωση. Δεν θα πω τίποτε άλλο μέχρι να τελειώσουν όλα» είπε ειδικότερα, στην ΕΡΤ μετά τη συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη υπεγράφη προσύμφωνο με τον Τιμ ντε Κράνε και η συλλογή αποσύρθηκε από τον διαδικτυακό τόπο δημοπρασιών. Η συλλογή περιλαμβάνει συνολικά 262 φωτογραφίες από την Ελλάδα της περιόδου 1943-1944.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.