Κ. Βήτα: Επιστρέφει στην Τεχνόπολη με παλιά και νέα τραγούδια του
Ο ποιητής της ηλεκτρονικής μουσικής άλλαξε την ελληνική δισκογραφία μέσα από τους Στέρεο Νόβα
Ο Κ. Βήτα, ο άνθρωπος που έβαλε την ηλεκτρονική μουσική στη ζωή μας, στις αρχές των 90s, μέσα από τις υπέροχες μελωδίες και τους ποιητικούς στίχους των κομματιών των ΣτέρεοΝόβα,φέρνοντας νέο αέρα στην ελληνική δισκογραφία, ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, προκειμένου να δώσει μια συναυλία, στις 10 Σεπτεμβρίου, με διάθεση νοσταλγική αλλά και δημιουργική.
Η αγάπη του για την κιθάρα και τα συνθεσάιζερ υπήρξε το θεμέλιο για το χαρακτηριστικό του ύφος το οποίο αποτυπώθηκε τόσο στις δουλειές του συγκροτήματος όσο και στην προσωπική του δισκογραφία. Ημιτελή τραγούδια, σαν φευγαλέες σημειώσεις σε χαρτιά, γίνονται ο δικός του τρόπος να μιλά για την αλήθεια που μόνο η ψυχή μας μπορεί να αναγνωρίσει.
Η συναυλία του στην Τεχνόπολη θα είναι μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, ποίηση και ηλεκτρονικά τοπία. Μαζί του, οι αγαπημένοι του μουσικοί, η μπάντα του, για να παρουσιάσουν τραγούδια από όλο το εύρος της μουσικής του διαδρομής – από τα πρώτα άλμπουμ έως το πιο πρόσφατο έργο του, «Το Χέρι».
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.