«Art & Design» με 110 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

«Art & Design» με 110 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Η Creaid με πρόεδρο τη Μαρίνα Βερνίκου οργανώνει την 6η φιλανθρωπική δημοπρασία συλλεκτικών έργων τέχνης - Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού για το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού

creaid
Η «Creaid» με πρόεδρο την Μαρίνα Βερνίκου οργανώνει την 6η φιλανθρωπική  δημοπρασία συλλεκτικών έργων τέχνης, με τίτλο «Art & Design». 

Η έκθεση περιλαμβάνει μία ευρεία συλλογή από 110 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έργα καλλιτεχνών όπως των Sophia Vari, George Zongolopoulos,Takashi Murakami, Costas Varotsos, Konstantin Kakanias, Sophia Kalogeropoulou και πολλών ακόμη σπουδαίων καλλιτεχνών θα συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση και δημοπρασία.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία των εν λόγω έργων θα πραγματοποιηθεί 15-21 Απριλίου 2024, μέσω της ιστοσελίδας της Creaid www.creaid.com. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού για το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού.

Η ενεργός συμμετοχή του κοινού είναι καθοριστικής σημασίας για την προσπάθεια της Creaid. Η τέχνη έχει τη δύναμη να ενώνει και όλοι μαζί θα συμβάλουμε ώστε να υλοποιηθεί και ο φετινός φιλανθρωπικός σκοπός.

Κλείσιμο
Δείτε τον κατάλογο της Εκθεσης, πατώντας ΕΔΩ

Η έκθεση Art & Design φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα μείζον καλλιτεχνικό και κοινωνικό γεγονός που θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και θα θέσει στο κέντρο συζήτησης ζητήματα που αφορούν τη σύγχρονη ελληνική και παγκόσμια τέχνη.

creaid-one


Θα είναι ένα σημείο συνάντησης ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες γκαλερί, πολιτιστικούς φορείς, επιμελητές, συλλέκτες έργων τέχνης από όλο τον κόσμο, κριτικούς τέχνης και το φιλότεχνο κοινό.

creaid-two


Η έκθεση «Art & Design» θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις 21 Απριλίου 2024.

Ώρες λειτουργίας:Τρίτη - Παρασκευή 11:00 - 19:00

Σάββατο - Κυριακή: 10:00 - 15:00

Το έργο της Creaid

Η Creaid είναι ένας Μη-Κερδοσκοπικός Οργανισμός με στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες. Επιδιώκει να ενώσει την τέχνη με την προσφορά στο συνάνθρωπο μέσω των ετήσιων δημοπρασιών που διοργανώνει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Creaid και το έργο της παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.creaid.com.

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Art & Design» θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας.

15.04.24 | 19:00 - 23:00


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση της συμμορίας που απειλούσε υπαλλήλους και «άδειαζε» καταστήματα

Έπαιξε 2 λεπτά και μετά έπεσε κάτω, λέει ο σκηνοθέτης της παράστασης όπου πέθανε ο Μανώλης Γεωργιάδης


Τρία κορίτσια 4, 7 και 10 ετών οι νεκροί μετά την προσάραξη φουσκωτού με παράνομους μετανάστες στη Χίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης