Από τους πλέον δημιουργικούς αλλά και αγαπητούς στο κοινό τραγουδοποιούς της γενιάς του ο Θανάσης Παπακωνσταντίνουφαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποστασιοποιηθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι, σε αντίθεση με άλλες χρονιές που έκανε μεγάλες περιοδείες, μέσα στο 2024 θα πραγματοποιήσει μόνο πέντε συναυλίες, σε ανοιχτούς χώρους.
«Μετά από αρκετά χρόνια συναυλιών, φορτισμένα με μια απρόσμενη ανταπόκριση και αγάπη, φτάνει στο τέλος της η «Διονυσιακή» περίοδος. (Αν και όταν επιστρέψω, το Απολλώνειο στοιχείο θα υπερτερεί)» δηλώνει ο ίδιος με νόημα αφήνοντας να εννοηθεί πως εισέρχεται σε μια εσωτερική περίοδο. Το αν και πότε θα επιστρέψει βέβαια δεν το γνωρίζει κανείς.
Οι πιστοί φίλοι της μουσικής του πάντως θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν ζωντανά στις λίγες συναυλίες που έχει προγραμματίσει να κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας (17/5), στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (24/5), στο Θέατρο Γης Θεσσαλονίκης (31/5), στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού (7/6) και στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» του Βύρωνα (14/6).
Μαζί του επί σκηνής θα βρίσκονται η Μάρθα Φριτζήλα, ο Αλέξανδρος Κτιστάκης και ο Γιάννης Λίταινας.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.