Survivor 2024: Με φιλάκια αποχώρησε η Ζωή Ασουμανάκη - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Με φιλάκια αποχώρησε η Ζωή Ασουμανάκη - Δείτε βίντεο

Η αντίδραση της Δαλάκα για την υποψηφιότητά της, η «Λερναία Ύδρα», το σέξι δωράκι του Χανταμπάκη στην Πηλιάκη και οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή

MixCollage-15-Feb-2024-01-53-AM-3004
Η 6η εβδομάδα του Survivor 2024 έφτασε στο τέλος της με τη Ζωή Ασουμανάκη να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, τους Διάσημους να ρεφάρουν τις τρεις συνεχόμενες ήττες τους στα αγωνίσματα ασυλίας με μια νίκη το έπαθλο επικοινωνίας και να ακούνε τους αγαπημένους τους αλλά και να λαμβάνουν δωράκια και τις υποψήφιες προς αποχώρηση Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά και Κατερίνα Δαλάκα να παραμένουν για ακόμα μια εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (14/2) η Κατερίνα Δαλάκα σχολίασε την «παρθενική» υποψηφιότητά της και το γεγονός ότι η μονομαχία της ευνοεί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz50mfull2ax)


Κλείσιμο
Το άλλο θέμα που σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η στάση του Φάνη Μπολέτση, αναφέροντας πως είναι ειρωνικός και πολλές φορές, μιλάει άσχημα για άλλους παίκτες.

Το σχόλιο που ενόχλησε τα κορίτσια της Κόκκινης ομάδας φάνηκε πως ήταν αυτό περί... της ομάδας «fantastic four», όπως τη χαρακτήρισε.

«Δεν είμαι παιδάκι, είμαι 31, δεν μπορώ να ασχολούμαι με αυτά. Ο Φάνης πάλι έκανε τις ειρωνείες του. Πλέον, νιώθω ότι βρίσκομαι σε έναν παιδικό σταθμό. Δεν ασχολούμαστε καθόλου μαζί τους κι εκείνοι όλο μας βρίζουν, μας σχολιάζουν, γελάνε, μας υποτιμούν. Δεν πειράζει, λένε "πρώτα σε υποτιμούν, μετά τους νικάς". Έτσι θα γίνει η δουλειά», ανέφερε η 31χρονη πρωταθλήτρια στίβου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz50q0eis3mx)


Λίγο πριν ξεκινήσει το νέο αγώνισμα επάθλου στο Survivor, τα «αίματα άναψαν» ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα. Τον πρώτο λόγο είχε ο Φάνης από τους Μαχητές, ο οποίος και δεν δίστασε να εξαπολύσει νέα βέλη προς την Κατερίνα Δαλάκα και τον Αλέξη Παππά.

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσει κάποια επιπλέον εξήγηση σε σχέση με τα χθεσινά. Νομίζω ότι με τα παιδιά συζητήσαμε και ότι είχαμε σκοπό το πετύχαμε. Πιστεύω ότι στον Αλέξη και την Κατερίνα δεν άρεσε το ότι έβαλα και την Κατερίνα και την Ασημίνα στην ίδια ζυγαριά.

Θεωρώ ότι και η Κατερίνα και ο Αλέξης πιστεύουν ότι είναι ένα κλικ πιο πάνω η Κατερίνα. Επίσης, αυτό που μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση ήταν ότι ουσιαστικά χθες και ο Αλέξης και η Κατερίνα και η Ασημίνα μας είπαν ότι είναι τα τρία κεφάλια της κόκκινης ομάδας. Όπως είχα πει σε ένα συμβούλιο, που είχαν υποδείξει στις τρεις παίκτριες να μείνεις προς τα πίσω για να κερδίσουν ουσιαστικά και να αγωνιστούν οι δυο. Είναι σαν ένας από τους άθλους του Ηρακλή και την Λερναία Ύδρα. Δεν θέλω να κόψω εγώ κεφάλια αλλά μπορώ να το παρομοιάσω έτσι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φάνης για να προκαλέσει την αντίδραση του γοητευτικού ηθοποιού που ζήτησε αμέσως για αυτό το ανορθόδοξο, ομολογουμένως, σχόλιο.

«Είμαστε οι τρεις πιο έμπειροι παίκτες του Survivor! Τι θες να πεις με τα τρία κεφάλια», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς για να λάβει την εξής απάντηση από τον Μαχητή.

«Ουσιαστικά κάνετε κουμάντο στην κόκκινη ομάδα και αυτό το έχουμε δει πάρα πολλές φορές. Μπορούμε να πούμε ότι είστε οι ηγέτες της κόκκινης ομάδας και δεν το λέω για κακό αυτό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz51izt3edxd)


Η ένταση εκτονώθηκε όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι το έπαθλο εκτός από φαγητό θα είχε και επικοινωνία. Οι παίκτες συγκινήθηκαν στη σκέψη των δικών τους ανθρώπων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz51olxzo0xd)


Η Ασημίνα με δάκρυα στα μάτια υποσχέθηκε πως θα φάει χώμα και ο Σάββας σκέφτηκε τον Βασιλάκη του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz51wn952d1d)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz5216dmi82h)


Η Δώρα Νικολή με ραγισμένη φωνή δήλωσε για τον σύζυγό της: «Ο Τάσος είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω και το ξέρει πάρα πολύ καλά και πολλές φορές, διαφεύγει. Προσπαθεί να... Άστο, δεν θα πω. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε περάσει πάρα πολλές δυσκολίες κι ακόμα περνάμε. Νιώθω, και ξέρω ότι μ' ακούει, πολύ περήφανη που φροντίζει το σπίτι, με δύο παιδιά κι έναν μισθό. Και να ξέρει ότι είμαι πολύ περήφανη και τον αγαπώ πολύ. Δεν ξέρω τι έχει στείλει , γιατί είναι λίγο περίεργος με αυτά. Έχει πάρα πολύ ωραία φωνή στο τηλέφωνο. Γοητευτική φωνή θα έλεγα. Κάπως έτσι έπεσα, λίγο απ' όλα. Ελπίζω όλοι να χαρούμε το έπαθλο, όποιος κι αν κερδίσει. Θα παλέψω πάρα πολύ γι' αυτό γιατί δεν τον έχω ακούσει και θα ήθελα να έχω κάτι δικό του».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz51zvh5c0qh)


Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο στίβο μάχης και μέχρι το 8-8 πήγαν χέρι-χέρι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz53dqcla1o9)


Οι Κόκκινοι έφτασαν πρώτοι στο 10, όμως οι Μπλε ισοφάρισαν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz53xqpvgpcx)


Η Δαλάκα με τον Ντάνιελ έκανε το 11-10 κόντρα στη Χρύσα και τον Γκιουλέκα και ο Γκάνος με την Ασημίνα νίκησαν τη Δώρα και τον Τζέιμς για να κάνουν το 12-10, να σταματήσουν το σερί νικών των Μαχητών και να πάνε αυτοί χορτάτοι να ακούσουν τα μηνύματα των αγαπημένων τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz547rnmk2yp)


Στο ceremony για την ανακοίνωση της νίκης, τα πνεύματα οξύνθηκαν με τη Χρύσα να επιτίθεταί στους Κόκκινους για τον τρόπο που πανηγύριζαν, ενώ με τη Δαλάκα τα έβαλε η Σταυρούλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz54fyzm9qvd)


Εκτός από ηχητικά μηνύματα οι Διάσημοι θα λάμβαναν και δωράκια με αυτό του Στέλιου Χανταμπάκη στην Όλγα Πηλιάκη να κλέβει τις εντυπώσεις. Η σέξι στολή νοσοκόμας που αντίκρυσε η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Χρόνια μας πολλά, μωρό μου! Σε βλέπω καθημερινά, σε καμαρώνω, σε θαυμάζω και σε απολαμβάνω από την οθόνη. Περιμένω πότε θα γυρίσεις να γιατρέψεις την καρδούλα μου, την τραυματισμένη. Σαν καλή νοσοκόμα που είσαι. Σ’ αγαπώ και μου λείπεις. Σ-τέλειος» ηχογράφησε, με την πιο λάγνα του φωνή και το γνώριμο του χιούμορ, ο πρώην παίκτης του Survivor. Εύλογα, τότε, οι περισσότεροι παίκτες της κόκκινης ομάδας ξέσπασαν σε γέλια με την Όλγα Πηλιάκη να αναφωνεί αμέσως «κλείστε τον».

«Είσαι με τα καλά σου; Δεν μπορώ άλλο! Κλείστε τον» τόνισε, γελώντας και η ίδια, για να συμπληρώσει μετά το πρώτο σοκ τα εξής. «Νομίζω ότι κάτι έχουμε κάνει καλά σχεδόν 11 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι και έχουμε δυο υπέροχα παιδιά. Γενικότερα το χιούμορ είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη σχέση μας. Είναι αυτό που διέκρινα σε σένα από την αρχή και με έκανε να σε ερωτευτώ παράφορα. Ελπίζω και εύχομαι στα επόμενα 10 χρόνια, με τα παιδάκια μας παρέα που περνάμε τέλεια. Σας αγαπώ, σας σκέφτομαι και ευχαριστώ και για το δώρο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz54vchld26x)


Όταν ήρθε η σειρά για την Μαρία Αντωνά να λάβει το δικό της πρώτο μήνυμα στο Survivor, αρχικά το δώρο και ύστερα τα λόγια από τον Άρη Σοϊλέδη την έκαναν να μην μπορεί να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση. «Ανοίγοντας το κουτάκι, λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια είδε έναν λούτρινο Τουίτι και ξέσπασε με μιας σε κλάματα.

«Μπορεί αυτό να είναι έτσι αστείο και γλυκό αλλά έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Αυτό το είχα πάει σε ένα ταξίδι που είχα κάνει στο Βουκουρέστι, όταν έπαιζε ο Άρης ποδόσφαιρο εκεί και έχουμε όλη την οικογένεια. Δηλαδή έχουμε αυτό το μικρό και έχουμε και την μαμά. Είναι η προσομοίωση του Άρη, άμα δείτε τα ματάκια του! Αυτά ήταν και είναι τα μωρά μας και αυτό είναι το πρώτο » αναφώνησε η Μαρία Αντωνά για να ακούσει, ευθύς αμέσως, το μήνυμα του… «Βαλεντίνου» της!

«Θέλω να ξέρεις πως με έχεις κάνει πάρα πολύ περήφανο με όσα έχεις καταφέρει μέσα στο παιχνίδι, έχεις ξεπεράσει πολλούς από τους φόβους τους οποίους είχες και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι ότι έχεις δείξει τις αξίες σου σαν άνθρωπος. Πραγματικά σε χαιρόμαστε όλοι για αυτό. Μου λείπεις πολύ, όλα είναι υπέροχα εδώ, ο γατούλης μας είναι μια χαρά και κοιμόμαστε αγκαλίτσα πλέον στο κρεβάτι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz54s8t7s4qp)


Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους παίκτες η Κατερίνα Δαλάκα άκουσε το ηχητικό της μητέρας της και έλαβε από εκείνην ένα σταυρουδάκι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz54i3k7se69)


Ο Ντάνιελ Νούρκα άκουσε τη φωνή της συντρόφου του και έλαβε ένα δώρο που του είχε κάνει στα γενέθλιά του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz54nhgjjjll)


Η Έλενα Αμανατίδου έλαβε ένα λιονταράκι από τον πατέρα της από τον οποίο άκουσε και ευχές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz54oedklq61)


Η Ζωή Ασουμανάκη έλαβε ένα μενταγιόν καρδούλα από τον αγαπημένο της Σοφοκλή και άκουσε και μαντινάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz54pnqr6675)


Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος έλαβε ένα σκουφάκι της νεογέννητης κόρης του και άκουσε το μήνυμα της συζύγου του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz54rqg3v0r5)


Ο Σάββας Γκέντσογλου πήρε μια κούπα από τον γιο του, Βασίλη και φυσικά άκουσε τη φωνή του σε μήνυμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz54u79mlr4p)


Ο Νίκος Γκάνος άκουσε ηχητικό από τη μητέρα του και ένα αναμνηστικό από την οικογένειά του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz54xxpis1ox)


Ο Αλέξης Παππάς άκουσε τη σύντροφό του, Ελένη, που του έστειλε ένα αναμνηστικό από το ταξίδι τους στη Ρώμη αλλά το «δούλεμα» πήγε σύννεφο στο Twitter ότι μήνυμα έπρεπε να πάρει από την νικήτρια του Bachelor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz5501ue700h)


Τελευταία έμεινε η Ασημίνα στην οποία ο Χρήστος Δάντης έστειλε την πένα της κιθάρας του, την αγάπη του, τη στήριξή του αλλά και το γάβγισμα του σκύλου τους, με τους συμπαίκτες της να της τραγουδούν το «Κάποιος σ΄αγαπάει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz5517ppsmk1)


Οι Μπλε από την άλλη δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους που έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ την επόμενη ημέρα οι Μαχήτριες για να ξεχαστούν πήγαν για μπάνιο, ηλιοθεραπεία και γυμναστική.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz552rv5xi21)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz55jpbspd5d)


Πριν την μονομαχία παραμονής στο Surivovor η Ζωή υποσχόταν πως θα τα δώσει όλα για να παραμείνει, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε πως η αποχώρηση της συμπαίκτριας της από τους Διάσημους θα δυναμώσει την ομάδα της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz55paz0x7xl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz55rdl271tt)


Αποφασισμένες να παλέψουν για την παραμονή τους εμφανίστηκαν και οι Μαρία Αντωνά με την Όλγα Πηλιάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz55t08k6lwx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz55rxymaux5)


Οι τέσσερις γυναίκες των Διασήμων έδωσαν ραντεβού στον στίβο μάχης με την Κατερίνα Δαλάκα που είχε τα καλύτερα στατιστικά να επιλέγει τον στόχο με τα τοτέμ και να αντιμετωπίζει την Ζωή Ασουμανάκη την οποία και... καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα την μια από τις τέσσερις νίκες της την πήρε σε 32 δευτερόλεπτα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz55yyhddhgp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz5634qduwsh)


Στην άλλη μονομαχία νικήτρια βγήκε η Όλγα Πηλιάκη με 4-2, έτσι η Μαρία Αντωνά θα αγωνιζόταν απέναντι στην Ζωή Ασουμανάκη για το ποια θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz565vg1lltt)


Η Μαρία αν και αγχώθηκε τελικά πήρε τη νίκη με 4-2 και έστειλε τη Ζωή σπίτι της.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz56f27j0std)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz56jdx5500x)


«Έβαλα ό,τι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ότι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ» ανέφερε η Ζωή Ασουμανάκη μετά την ήττα της και αποχώρησε στέλνοντας φιλάκια σε όλους και κυρίως στους αντιπάλους της που την προηγούμενη εβδομάδα είχαν δημιουργήσει θέμα για τα «φιλάκια» της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz56nfbrhjm9)




Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι ήταν οι δύο πυροσβέστες που έδωσαν τα ονόματά τους στα νέα πλοία της πυροσβεστικής

Κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο γραφείο και πήγε για την αδερφή της - «Μου είπαν ότι θα με κάψουν μέσα στο σπίτι αν δεν βγω» φώναζε ο Αιγύπτιος

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης