Το «Indiana Jones 5» έρχεται στη μεγάλη οθόνη το 2023

Το «Indiana Jones 5» έρχεται στη μεγάλη οθόνη το 2023

Η πολυαναμενόμενη πέμπτη ταινία έχει πληγεί από ατυχίες, δυσκολίες και διακοπές στα γυρίσματα, όμως πλέον έχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας

Indiana-Jones5
Μετά από πολλές δυσκολίες και καθυστερήσεις η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 5» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2023.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει για μια ακόμη φορά ο Χάρισον Φορντ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζέιμς Μάνγκολντ και με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ σε καθήκοντα παραγωγού. Παράλληλα, πρωταγωνιστούν οι Μαντς Μίκελσεν, Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ και Αντόνιο Μπαντέρας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάνελ της Lucasfilm κατά την διάρκεια του «Star Wars Celebration» και ανακοίνωσε ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023, επιβεβαιώνοντας ότι η ταινία είναι σχεδόν έτοιμη με μουσική του πολυβραβευμένου με Οσκαρ συνθέτη Τζον Γουίλιαμς, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση.

jones-5


Ο Τζέιμς Μάνγκολντ σκηνοθετεί την πέμπτη συνέχεια του Indiana Jones, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους Τζεζ Μπατεργουόρθ, Τζον-Χένρι Μπατεργουόρθ και τον ίδιο να συνυπογράφουν το σενάριο. Η πολυαναμενόμενη πέμπτη ταινία της σειράς έχει πληγεί από ατυχίες, δυσκολίες και διακοπές στα γυρίσματα, λόγω της πανδημίας, τον τραγικό θάνατο του κασκαντέρ Nic Cupac, των υποχρεώσεων του Σπίλμπεργκ για την ολοκλήρωση του «West Side Story» και τον τραυματισμό του Χάρισον Φορντ.

Κλείσιμο
Η αρχική πρεμιέρα της ταινίας ήταν στις 10 Ιουλίου 2020 και αργότερα στις 29 Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Οι τέσσερις ταινίες έχουν αποφέρει κέρδος σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Το «Indiana Jones 5», το οποίο φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία ταινία του Χάρισον Φορντ στον συγκεκριμένο ρόλο, θα κυκλοφορήσει στις
αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023.

Πηγή: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Στις 6 Ιουνίου η δίκη για τη σφαγή του επιχειρηματία με κουζινομάχαιρο από 33χρονο stalker στη Ναύπακτο

«Το έκανα για τον πλανήτη» λέει ο άντρας που έριξε τάρτα α λα κρεμ στη «Μόνα Λίζα» στο Λούβρο

Ο χάρτης με τα «κρούσματα» ενδοοικογενειακής βίας σε Αττική και Θεσσαλονίκη - Δείτε ανά περιοχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης