Ναύπακτος: Στις 6 Ιουνίου η δίκη για τη σφαγή του επιχειρηματία με κουζινομάχαιρο από 33χρονο stalker

Ναύπακτος: Στις 6 Ιουνίου η δίκη για τη σφαγή του επιχειρηματία με κουζινομάχαιρο από 33χρονο stalker

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι σκότωσε τον Σπύρο Καρέλη επειδή νόμιζε ότι είχε σχέση με την κοπέλα που ήταν ερωτευμένος – Η δίκη θα γίνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας – Τι δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας του επιχειρηματία στο protothema.gr 

karelis-main
Το φρικαλέο σκηνικό της σφαγής του επιχειρηματία Σπύρου Καρέλη στη Ναύπακτο από έναν 33χρονο stalker ο οποίος εισέβαλε στο κατάστημα του τον περασμένο Φεβρουάριο και τον κατακρεούργησε για τα μάτια μιας γυναίκας επειδή νόμιζε ότι το θύμα την κρατούσε μακριά του, αναβιώνει στις 6 Ιουνίου.

Η υπόθεση θα ξεδιπλωθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας με τους συγγενείς του άτυχου Καρέλη να ζητούν δικαιοσύνη.

«Η οικογένεια του Σπύρου Καρέλη και η κοινωνία της Ναυπάκτου αναμένουν την απάντηση - ποινή της Πολιτείας στον μιαρό δράστη που με την στυγνή, άνανδρη και προμελετημένη πράξη του, δολοφόνησε ένα από τα πιο αγαπητά και άξια παιδιά της Ναυπάκτου» τονίζει στο protothema.gr o δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου επιχειρηματία κ. Σταύρος Γεωργόπουλος.


stavros_georgopoulos
O δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου επιχειρηματία Σταύρος Γεωργόπουλος


Τον σκότωσε με κουζινομάχαιρο

Ο μαχαιροβγάλτης, «τυφλωμένος» από τον έρωτα του για την κοπέλα, την οποία παρακολουθούσε εμμονικά τόσο διά ζώσης όσο και μέσω διαδικτύου μπήκε μέσα στην επιχείρησή του 35χρονου και τον μαχαίρωσε με ένα τραπεζομάχαιρο, καθώς στο αρρωστημένο του μυαλό πίστευε πως ο Σπύρος Καρέλης της έβαζε λόγια να μη συνάψει σχέση μαζί του.

Κλείσιμο
«Είχα εμμονή με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Πίστευα ότι ο Σπύρος δεν την άφηνε να ανταποκριθεί. Θεωρούσα πως της έβαζε λόγια και γι’ αυτό του επιτέθηκα για να τον χτυπήσω. Πήγα να λογαριαστούμε σαν άντρες!» είχε πει ο δράστης στην απολογία του. Τον 35χρονο επιχειρηματία βρήκε σε μια λίμνη αίματος ένας πελάτης ο οποίος έτυχε να πάει στο μαγαζί και να ψωνίσει.

Ο επιχειρηματίας, παρότι είχε δεχτεί σοβαρά χτυπήματα, είχε επιζήσει της επίθεσης και το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Οι γιατροί έκριναν σοβαρή την κατάσταση του 35χρονου επιχειρηματία και άμεσα έπιασαν δουλειά προκειμένου να τον βοηθήσουν για να καταφέρει να ζήσει, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η μαχαιριά στον κρόταφο, βάθους 13εκατοστών δείχνει πως εάν ζούσε, θα ήταν με κατεστραμμένο εγκέφαλο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης