«Disobey»: Αυτό είναι το νέο, διεθνές τραγούδι του Γιώργου Περρή - Βίντεο

«Disobey»: Αυτό είναι το νέο, διεθνές τραγούδι του Γιώργου Περρή - Βίντεο

Οι στίχοι του εκφράζουν την προσωπική ελευθερία και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα

George_Perris
Με τα τραγούδια του να έχουν βρεθεί, τα τελευταία χρόνια, στο top 20 των τσαρτς περισσότερων από 40 χωρών του κόσμου ο διεθνής Γιώργος Περρής  επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με την παγκόσμια κυκλοφορία του νέου του single που έχει τίτλο «Disobey».

George Perris - Disobey (Official Music Video)

Μετά τη μεγάλη του ελληνική επιτυχία «Καρδιά Κοίτα» σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου που σημείωσε πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές στο Youtube, ο Γιώργος Περρής γράφει και δημιουργεί μαζί με τους Moh Denebi και Mark Caplice ένα κομμάτι που υμνεί την αναγέννηση του σώματος και του πνεύματος. Με συνεργάτες δύο σπουδαίους επαγγελματίες παγκόσμιας παρουσίας, ο Γιώργος Περρής μας χαρίζει μια μουσική αισιόδοξη, καινούρια και συνάμα τόσο οικεία.

«To Disobey είναι η δική μου έκφραση για την προσωπική ελευθερία. Μία ελευθερία που γιορτάζει τη διαφορετικότητα, απαλλαγμένη από «πρέπει» και αλυσίδες», αναφέρει ο ερμηνευτής, δημιουργός αλλά και παραγωγός του single που ηχογραφήθηκε στην Σουηδία πριν την πανδημία. «Με σύμβολο την πεταλούδα, το Disobey, έρχεται σε μια χρονική στιγμή που όλοι περιμένουμε την πορεία προς τη νέα εποχή. Την πορεία μας προς την αναγέννηση, την αναμόρφωση, την μετάλλαξή μας σε κάτι σπουδαιότερο. Με στίχους ενάντια στην καταπίεση της προσωπικότητας και νότες που μας υπόσχονται μια άνοιξη όπως την ονειρευόμαστε, το Disobey θα γίνει σίγουρα το soundrack των ανέμελων στιγμών μας που τόσο έχουμε ανάγκη»  σημειώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ειδήσεις σήμερα:

Το «σ'αγαπώ» Ελληνίδας ηθοποιού στον David Damiano - «Λυσσάρα ηρέμησε» της έγραψε ο Πάνος Βλάχος

Ισχυρά φαινόμενα από το απόγευμα στα βόρεια - Τι καιρό θα έχουμε το Σαββατοκύριακο

Ερωτευμένοι στη Σαντορίνη ο Μοράτα και η σύζυγός του μετά την περιπέτεια στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης