Γιώργος Βολίκας: Ο μαγικός κόσμος του ταλαντούχου συνθέτη σε μια online συναυλία

Γιώργος Βολίκας: Ο μαγικός κόσμος του ταλαντούχου συνθέτη σε μια online συναυλία

Δείτε πότε και πού μπορείτε να την παρακολουθήσετε

Bolikas_synthetis
Η μελωδία και το πιάνο είναι τα βασικά «συστατικά» των συνθέσεων του Γιώργου Βολίκα. Στον ιδιαίτερο μουσικό κόσμο του νεαρού ταλαντούχου συνθέτη θα έχει την ευκαιρία για περιηγηθεί το κοινό την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 στις 20.00, στην ιστοσελίδα eStage.gr απ' όπου θα μεταδοθεί μια live streaming συναυλία του. Η διαδικτυακή αυτή εμφάνιση σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου online συναυλιών του δημιουργού οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε δύο εβδομάδες.
Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βολίκας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


Οι συνθέσεις του Γιώργου Βολίκα έχουν μεταδοθεί από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αμερικής, της Αυστραλίας, του Καναδά αλλά και της Ευρώπης ενώ το έργο του έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον διεθνή τύπο.

Κατά την διάρκεια της καλλιτεχνικής διαδρομής του έχει παρουσιάσει ζωντανά τις συνθέσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Φεστιβάλ «Η Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι» ενώ έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και για την Επίσημη Διαφημιστική Καμπάνια του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης-Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού».

Κλείσιμο
Βαθιά πεποίθησή του είναι πως «δεν επιλέγει ο δημιουργός την στιγμή της έμπνευσης, αλλά η έμπνευση είναι αυτή που επιλέγει το πότε και αν θα έρθει στο δημιουργό».

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο της συναυλίας κοστίζει 6 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης