Γιάννης Κότσιρας και Κώστας Μακεδόνας δίνουν ραντεβού με το κοινό στο Γαλάτσι

Γιάννης Κότσιρας και Κώστας Μακεδόνας δίνουν ραντεβού με το κοινό στο Γαλάτσι

Τον Σεπτέμβριο,  στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater

Γιαννης_Κοτσιρας
Δύο από τους ικανότερους αλλά και πιο δημοφιλείς ερμηνευτές της γενιάς τουw, που μάς έχουν χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Κώστας Μακεδόνας αποχαιρετούν το δύσκολο αυτό για όλους καλοκαίρι με τις συναυλίες που θα δώσουν στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου, στο πλαίσιο του City Garden Festival.

Ο Γιάννης Κότσιρας θα ανέβει στη σκηνή στις 12 Σεπτεμβρίου για να «ζωγραφίσει» με την υπέροχη φωνή του «Όλο το μπλε του χάρτη»! Θα μοιραστεί με το κοινό τραγούδια από την πλούσια προσωπική του δισκογραφία. αλλά και κομμάτια από το σύνολο του ελληνικού ρεπερτορίου αλλά και επιλογές από το σύνολο του ελληνικού ρεπερτορίου: Από την  «Χάντρα θαλασσιά» και την «Αλεξάνδρεια» έως τον «Σταυρό του νότου» και το «Μία θάλασσα µικρή» κι από τον «Αποχαιρετισµό» έως το «Πατέρα Μεγάλωσα». Μαζί του θα είναι η ερµηνεύτρια Δήµητρα Μπουλούζου
Κωστας_Μακεδονας
Ο Κώστας Μακεδόνας


Λίγες ημέρες αργότερα, στις 19 Σεπτεμβρίου, τη σκυτάλη θα πάρει ο Κώστας Μακεδόνας φέρνοντας την δική του, ιδιαίτερη μουσική αύρα στο Γαλάτσι. Πρόκειται για έναν ερμηνευτή ο οποίος έχει δοκιμαστεί με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια σε πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη αντιμετωπίζοντας το τραγούδι με ιδιαίτερο σεβασμό αλλά και συνέπεια.

Στην συναυλία του αυτή θα πάρει το μελωδικό του «Ποδήλατο» και θα διασχίσει, παρέα με το κοινό, όμορφους μουσικούς δρόμους, γεμάτους τραγούδια διαχρονικά που έχουν συνδεθεί με την έννοια του ταξιδιού όπως τα «Γιοκοχάμα», «Κόκκινα γυαλιά», «Μαργαριτάρια», «Πάρε με», «Το ποδήλατο», «Με την Ελλάδα καραβοκύρη», «Τζαμάικα» κ.ά.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πώς αντιμετωπίζει τον κορωνοϊό το ανοσοποιητικό σύστημα των ανδρών και πώς των γυναικών

Μάσκες παντού και νέα μέτρα φέρνει η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού

Σκέψεις να ανοίξουν πρώτα τα δημοτικά σχολεία και μετά τα Γυμνάσια - Λύκεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης