Τί «παίζει» σήμερα;

Εκθέσεις, βιβλίο και φεστιβάλ στη φύση

Βωβουσα

H Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του συγγραφέα Γιάννη Καλπούζο, με τίτλο «Εράν. Βυζαντινά αμαρτήματα». Θα συζητήσει με τον συγγραφέα και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Νίκη Βακάλη. ανός, Σταδίου 24, Αθήνα, στις 18.00. Είσοδος ελεύθερη.

Το Μουσείο Μπενάκη στον Εθνικό Κήπο: Καλοκαιρινό Πρόγραμμα για Παιδιά. Για μία ολόκληρη εβδομάδα η κάθε ολιγομελής ομάδα θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα θαυμαστό ταξίδι στον ελληνικό πολιτισμό, από την αρχαιότητα έως τα νεότερα χρόνια, να πάρει ιδέες από τις συλλογές και να πειραματιστεί με ασυνήθιστα υλικά σε διάλογο με το φυσικό περιβάλλον. Μουσείο Ελληνικού Πολιτισμού, Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας, Αθήνα. 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου ή 6 έως 10 Ιουλίου I 09.00-15.00. Κόστος εβδομαδιαίου προγράμματος 120 ευρώ.

Το Φεστιβάλ Βωβούσας ξαναχτυπά και σας προσκαλεί να συμμετέχετε και αυτό το καλοκαίρι στις εκδηλώσεις του. Με αίσθημα ευθύνης και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό αλλά εξίσου δημιουργικό! Εργαστήρια, ομιλίες, γυμναστική, φυσιολατρικές περιηγήσεις και πολλά ακόμα σας περιμένουν ώστε να πάρετε τα βουνά… Βωβούσα Ιωαννίνων.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο «Από τον Νότο στον Βορρά: αποικίες των Κυκλάδων στο βόρειο Αιγαίο», που αποπειράται να αφηγηθεί μία από τις πολλές σελίδες που συνθέτουν τη συναρπαστική ιστορία του Ελληνικού Αποικισμού. Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Μ. Ανδρόνικου 6, Θεσσαλονίκη. Kαθημερινά 08:00-20:00

 Το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής «Προσεγγίσεις στη Σύγχρονη Τέχνη» με έργα από τη συλλογή του. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή 09.00-16.00, 19.30-21.30. 

Ειδήσεις σήμερα: 

H Irene Skylakaki στην ταράτσα του Gazarte

Ο Σταμάτης Κραουνάκης καλωσορίζει μουσικά το καλοκαίρι στον Πειραιά

«O Τζόνι πήρε το όπλο του»: Η επιτυχημένη παράσταση ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης