H Irene Skylakaki στην ταράτσα του Gazarte

H Irene Skylakaki στην ταράτσα του Gazarte

Tην Τετάρτη 8 Ιουλίου

Irene_Slylakaki

Μια νέα, ενδιαφέρουσα παρουσία στο χώρο της μουσικής, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια παραμονής της στο Λονδίνο, η τραγουδίστρια- τραγουδοποιός Irene Skylakaki, θα πραγματοποιήσει μια συναυλία, στην Ταράτσα του Gazarte, την Τετάρτη 8 Ιουλίου!

Οι στίχοι της, αυτοβιογραφικοί και πολλές φορές έντονα προσωπικοί, συνδυάζονται με ιδιαίτερες μελωδίες φολκ - ροκ, δημιουργώντας τραγούδια που της επιτρέπουν να συνδεθεί με το κοινό της και να τους μεταδώσει τη χαρά που η μουσική έφερε στη ζωή της.

Irene Skylakaki feat. Jay-Jay Johanson - Souvenir [Official Music Video]

Μέχρι σήμερα, η Irene έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, τα Wrong Direction (2012), Before Dawn (2014) και Matterless (2018), με παραγωγό τον Danton Supple (Coldplay, U2, Morrissey, Patti Smith, Ed Harcourt) και τη συμμετοχή μουσικών όπως ως Richard Jupp (Elbow) ενώ την Παρασκευή 12 Ιουνίου κυκλοφόρησε το «Souvenir», το πρώτο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο της που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020 από την United We Fly.

To «Souvenir» είναι το αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας της με τον παραγωγό Andres Mesa αλλά και τον Σουηδό τραγουδοποιό Jay-Jay Johanson, ενώ πίσω από το music video του βρίσκεται ο David East, που μας εντυπωσίασε νωρίτερα φέτος με την σκηνοθεσία του τελευταίου τραγουδιού των Foals, "Neptune". 

Το ντεμπούτο single της Irene, In the Light, έφτασε στην κορυφή των ελληνικών iTunes charts και τα τραγούδια της έχουν εμφανιστεί σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, καθώς και σε soundtrack ταινιών. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Macy Gray, Jessie Ware, Beirut, Daughter, Cass McCombs, Toploader και Archive."

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης καλωσορίζει μουσικά το καλοκαίρι στον Πειραιά

«O Τζόνι πήρε το όπλο του»: Η επιτυχημένη παράσταση ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία

Το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων μπαίνει σε νέα εποχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης