Σακίρα, Μάιλι Σάιρους και Coldplay στην, παγκόσμια συναυλία κατά του κορωνοϊού

Σακίρα, Μάιλι Σάιρους και Coldplay στην, παγκόσμια συναυλία κατά του κορωνοϊού

Δείτε πού μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά

Sakira_Global
Με μια μεγάλη συναυλία, με την συμμετοχή γνωστών ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αλλά και του κινηματογράφου, που θα μεταδοθεί διαδικτυακά, κορυφώνεται σήμερα Σάββατο,  η εκστρατεία «Παγκόσμιος Στόχος: Ενωμένοι για το Μέλλον μας», την οποία διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό προάσπισης των συμφερόντων του πολίτη Global Citizen. Στόχος; Να συγκεντρωθούν επιπλέον κεφάλαια για την ανάπτυξη και διανομή εμβολίων, διαγνωστικών τεστ και φαρμάκων κατά του κορονοϊού.

Πασίγνωστοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και οι Σακίρα, Μάιλι Σάιρους, Τζάστιν Μπίμπερ, Coldplay, Σαρλίζ Θέρον, Χιου Τζάκμαν, Σάλμα Χάγιεκ,Τζένιφερ Χάντσον κ.α. θα συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή μουσική διοργάνωση η οποία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί, απευθείας, μέσω του από την σελίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στο Facebook.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 4 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η παγκόσμια σύνοδος κορυφής, που πραγματοποιείται για τον ίδιο σκοπό. Υπό την ηγεσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα παρέμβουν, με ομιλίες τους, παγκόσμιοι ηγέτες, καθώς και διεθνείς υποστηρικτές, καλλιτέχνες και ακτιβιστές. Η διάσκεψη αυτή θα μεταδοθεί επίσης μέσω Facebook.

Ειδήσεις σήμερα

Τηλεφώνημα Μητσοτάκη - Ερντογάν: Συμφώνησαν σε αποκατάσταση των διαύλων επικοινωνίας

Συναγερμός στη Γλασκώβη: Επίθεση με μαχαίρι σε ξενοδοχείο - Τρεις νεκροί

Πύργος: Χειροπέδες σε δυο αλλοδαπούς που επιχείρησαν να αρπάξουν 14χρονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης