Για κάποιον σκοπό…

miet

Συναυλία του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης στο Μέγαρο

Καταξιωμένοι μουσικοί και σχήματα, όπως ο Νίκος Ξυδάκης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Μαρία Φαραντούρη, ο Γιώργος Ανδρέου, οι Amoeba (Π. Δημητρακόπουλος, Θ. Κωνσταντίνου και Δ. Τσάκας), ο Μιχάλης Καλκάνης, ο Σταύρος Λάντσιας, η Κορίνα Λεγάκη, η Ντόρα Μπακοπούλου, ο Μιχάλης Πορφύρης, ο Βασίλης Ρακόπουλος, και ο Δημήτρης Χουντής, συναντώνται σε μία συναυλία στο Μέγαρο για να γιορτάσουν το μισό αιώνα πολιτιστικής δράσης του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ).

Μια συνύπαρξη καταξιωμένων μουσικών, οι οποίοι έχουν τα καλοκαίρια φιλοξενηθεί στην όμορφη αυλή του Ιδρύματος στην Πλάκα, μεταφέρεται την 1η Φεβρουαρίου στην «Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, επισφραγίζοντας τις συνεργασίες και τις φιλίες που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής δραστηριότητας του Ιδρύματος από τη σύστασή του.

Info
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
«Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος»
Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019, 8.30 μ.μ.
Πληροφορίες: 210 3234 267, 210 7282 333
Εισιτήρια: 25, 15 και 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ)
Προπώληση εισιτηρίων: megaron.gr και στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής, Ομήρου 8, τηλ. 210 7282 333.
Δείτε περισσότερα για το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης στην ιστοσελίδα του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

act4greece

Η μια καμπάνια αφορά την αναβίωση του κήπου- παιδικής χαράς της Ακροπόλεως και η δεύτερη καμπάνια αφορά την συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών του Ολύμπιον, ένα κτήριο της Θεσσαλονίκης συνδεδεμένο με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου

xatzidakis

Η σχέση του Μάνου Χατζιδάκι με την Αθήνα φανερώνεται μέσα από τα τραγούδια του – από τον «Ιλισσό» της δεκαετίας του ΄50 μέχρι τα «Νυχτερινά Αγάλματα» της δεκαετίας του ΄80- και αποτελεί μια ζωντανή πηγή διαρκούς τροφοδοσίας της ευαισθησίας των νεότερων γενιών.

sxizakis

Η Ελένη – εγκαταλελειμμένη από τον σύζυγο της -παίρνει την απόφαση να κατέβει με τα παιδιά της στην Αθήνα σε ένα συγγενικό της σπίτι και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Το τι θα συμβεί μας το αποκαλύπτουν στο μυθιστόρημα τους οι δύο συγγραφείς του: Η Εύα Μαθιουδάκη και ο Κωστής Σχιζάκης.

40025988_10155575826396361_1128583183365832704_n

Με το Datsun στο μπλουζάκι και τα σύνεργα του ελληνικού καφέ στα αυτιά … Σωστά διαβάζετε οι εκπρόσωποι του σύγχρονου ελληνικού design εμπνέονται από τις εμβληματικές εικόνες του ελληνικού καλοκαιριού σχεδιάζουν και δημιουργούν από t-shirts μέχρι σκουλαρίκια!

parastasti2

Ο 78χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης φέρνει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου το διήμερο 21-22 Ιουνίου 2019 την δική του ξεχωριστή εκδοχή πάνω στο έργο του Σοφοκλή.

jfjhgw

Μια αναφορά του Ισπανού σχεδιαστή μόδας σε άρθρο της βρετανικής εφημερίδας The Telegraph για την σχέση αγάπης – μίσους που έχει με το Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα ήρθε να ανάψει φωτιές και να τροφοδοτήσει προσδοκίες…

hvhhw

Η εταιρεία Of Dreams & Knowledge® από την Πάτρα που εξειδικεύεται στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης βιολειτουργικών τροφίμων που μπορούν να προσφέρουν φυσικές λύσεις σε προβλήματα υγείας και χρόνιες ασθένειες έχει έναν ιδιαίτερο λόγο και ρόλο παρουσιάζει το δεύτερο κατά σειρά προϊόν της που οδεύει και εκείνο για την αγορά του φαρμακείου.

1
khew

Η μελέτη της Έρης Σταυροπούλου, με αφετηρία το έργο του Θεοτόκη, επιχειρεί να φωτίσει το θέμα της ερωτευμένης γυναίκας στην ελληνική και ευρύτερα την ευρωπαϊκή λογοτεχνία, από τα μέσα περίπου του 19ου αιώνα ως τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.