Μια online «musitsa»!

Μια online «musitsa»!

Η 34χρονη Μυρτώ Ξύδη από τη Ναύπακτο δημιούργησε ένα online κατάστημα τοποθετώντας την αγάπη της για τη μόδα, το στυλ και το χειροποίητο κόσμημα

mousitsa
Η Μυρτώ Ξύδη κατάγεται από τη Ναύπακτο και ζει στην Αθήνα. Έχοντας σαφείς επιρροές από την κοσμοπολίτικη υφή της πόλης της δυτικής Ελλάδας αλλά και την πολυσυλλεκτική Αθήνα, αποφάσισε πριν 3 χρόνια να δημιουργήσει τη δική της μπράντα θέλοντας να τοποθετήσει την αγάπη της για την μόδα, το στυλ και το χειροποίητο κόσμημα στο δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, στην διεύθυνση musitsa.com.
mousitsa-1

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στο χώρο του Marketing και των Δημοσίων Σχέσεων ως στέλεχος αποφάσισε να κάνει αυτή τη «μαγική» -για όσους το έχουν προσπαθήσει- στροφή στην επαγγελματική της πορεία προς τη λιανική πώληση και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Κλείσιμο
Έτσι το 2016 μετά από έρευνα προς την αναζήτηση ιδιαίτερων και μοναδικών πρώτων υλών, ξεκίνησε να δημιουργεί και να τοποθετεί τα πρώτα προϊόντα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια ηλεκτρονική boutique κοσμημάτων –και χώρος φιλοξενίας αξεσουάρ και ενδυμάτων. Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις στο ξεκίνημά τους, έτσι και η «musitsa» κατάφερε να ξεχωρίσει με τα ιδιαίτερα σχέδια αλλά και την έμφαση της στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ανάμεσα στην ποικιλία της προϊοντικής γκάμας της εταιρίας ξεχωρίζω τα ιδιαίτερα χειροποίητα κοσμήματα όπως αυτό με το φλουρί όπου διακρίνεται η Βασίλισσα Ελισάβετ όπως επίσης και τα γούρια για το νέο έτος.

Οι επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις βρίσκουν την «musitsa» στην αναζήτηση νέων ιδεών και ανάπτυξης για το χειροποίητο κόσμημα, έχοντας ως στόχο την προώθηση μια ιδιαίτερης αισθητικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης