Ζωντάνεψε τον… Βαρώτσο

theocharakis

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Το Σάββατο, η ώρα πάει 18:00, η έκθεση κλείνει και η πόρτα κλειδώνει… για τους μεγάλους!

Τα παιδιά όμως από 8 ως 12 ετών θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν για τους καλλιτέχνες και το έργο τους μέσα από ένα παιχνίδι σωματικού θεάτρου. Γίνονται ο πίνακας, ζωγραφίζουν την μουσική, δίνουν φωνή στα αντικείμενα.

Αυτό το Σάββατο τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι θα έρθουν σε επαφή με το έργο του μεγάλου γλύπτη Κώστα Βαρώτσου. Μια μεγάλη ιστορία θα ξεδιπλωθεί ανάμεσα στα γλυπτά!

Με την ηθοποιό Σάντυ Σπυρίδη.

Info
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου,
Ώρα 18:00 – 19:30
B & M Theocharakis Foundation for the Fine Arts & Music
Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 12€
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η Αίτηση-Συμμετοχής να αποσταλεί στο ακόλουθο e-mail: education@thf.gr ή με fax: 210-3611647 καθώς και να έχει γίνει προαγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες www.thf.gr, ενώ για περισσότερες δράσεις με και για παιδιά ακολουθήστε www.mamakita.gr και facebook.com/mamakita.gr/.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

quarter-libres

Η Ιβοριανή περφόρμερ Nadia Beugré παρουσιάζει το “Quartiers Libres”, μια εικαστική δημιουργία που εστιάζει στην υπερκατανάλωση πλαστικών συσκευασιών στις χώρες της αφρικανικής ηπείρου

romania

Το 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και στην ενότητα Ματιές στα Βαλκάνια οργανώνει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο Ρουμανικό Κινηματογράφο της εποχής του Τσαουσέσκου και πιο συγκεκριμένα σε «οκτώ μοναχικούς καβαλάρηδες, οκτώ τολμηρούς δημιουργούς οι οποίοι έδειξαν την πραγματικότητα ωμή, ντροπιαστική, άνευ παραπλανητικού περιτυλίγματος»

strela

38 ταινίες –μικρού και μεγάλου μήκους- συγκροτούν ένα μεγάλο αφιέρωμα στην προϊστορία αλλά και την ιστορία του queer/ gay ελληνικού κινηματογράφου που θα προβληθεί στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

1