Καραμέλες δυό-δυό!

dyo-dyo

Ο Χιώτης Φαρμακοποιός Δημήτρης Κοκκινάκης δημιούργησε την προϊοντική γκάμα καραμέλων -με τον διακριτικό τίτλο «δυό-δυό»-, παρουσιάζοντας τη μαστίχα με ιδιαίτερους συνδυασμούς γεύσεων και χρωμάτων

Κάνοντας το πρώτο κλικ στην σελίδα Kokkinakis Sugar Art στο Facebook, ιδιαίτερη εντύπωση μου κάνουν οι χρωματισμοί που κοσμούν το χρονολόγιο και τη φωτογραφία εξωφύλλου.

Ακριβώς η ίδια αίσθηση έρχεται και στο δεύτερο κλικ στην ιστοσελίδα της εταιρίας συμπεριλαμβανομένων και της ιδιαίτερης μνείας στην κάθε εικόνα ως προς το βραβείο το οποίο έχει λάβει ο κάθε συνδυασμός καραμέλας.

Ο Δημήτρης Κοκκινάκης είναι ο ιθύνων νους και δημιουργός της μπράντας «δυό-δυό». Φαρμακοποιός στο επάγγελμα, με καταγωγή και επαγγελματική δραστηριότητα στο νησί της Χίου, δημιούργησε την Kokkinakis Sugar Art και εισήγαγε στη αγορά και στους ουρανίσκους μια σειρά από καραμέλες σε ιδιαίτερες γεύσεις και χρώματα.
dyo-dyo-2


Απαριθμώντας 19 κωδικούς τοποθετημένους σε γυάλινη και χάρτινη συσκευασία, οι καραμέλες «δυό-δυό» έχουν αποσπάσει -κάθε γεύση ξεχωριστά- βραβεία γεύσεων σε σημαντικούς διαγωνισμούς με ιδιαίτερη μνεία στην καραμέλα με μανταρίνι Χίου στην οποία απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό Monde Selection.

Η προϊοντική γκάμα αποτελείται από 15 γεύσεις -γιασεμί και ούζο, γιασεμί και φραγκόσυκο Λακωνίας, μανταρίνι Χίου, πορτοκάλι Χίου, γεύση μαστίχα, γεύση περγαμόντο, μαστίχα και κανέλα, γεύση ούζο, γεύση λεμόνι, γεύση τριαντάφυλλο, μαστίχα και μέντα, μαστίχα και λεμόνι, γεύση φράουλα, με αλόη και ροδάκινο και με φυσικό νέκταρ συκεών Λέσβου.

Περίοπτη θέση στις γεύσεις έχουν λάβει οι συνδυασμοί που έχουν ως βάση τα αγαθά που παράγει η Χίος όπως τα εσπεριδοειδή του Κάμπου του νησιού και κυρίως η μαστίχα, η οποία αποτελεί και τον κυρίαρχο ρόλο στη ιστορία των γεύσεων.
dyo-dyo-1


Συγκεκριμένα, προσωπικά ξεχωρίζω τις γεύσεις Γιασεμί & Βιολογικό Φραγκόσυκο Λακωνίας όπου σχετικά στην παρουσίασή του στην ιστοσελίδα της εταιρίας διαβάζω ότι: «Η καραμέλα dyo dyo είναι η πρώτη στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί βιολογικής παραγωγής φραγκόσυκο σε συνδυασμό με τη μοναδική γεύση γιασεμί. Βραβευμένη με αργυρό βραβείο στο διαγωνισμό "Olymp Awards" 2017 & με χρυσό αστέρι στο διαγωνισμό "Great Taste Awards" 2017, γνωστού και ως "Όσκαρ των γεύσεων"».

Επιπλέον, προσθέτω τη γεύση Μαστίχα για την οποία διαβάζω ότι είναι η πρώτη καραμέλα εμπνευσμένη από την ελληνική φύση και συγκεκριμένα από τις ηφαιστειογενείς μαύρες παραλίες της Σαντορίνης και της Χίου».

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

synthesi01

Το Κράτος ως Λερναία Ύδρα, όπως «λέει» και ο τίτλος του νέου βιβλίου του καθηγητή Γιώργου Δερτιλή – ένα δοκίμιο που περιγράφει επτά μορφές με τις οποίες μπορούμε σήμερα πλέον να σκεφτούμε το κράτος.

1
tombazis01

Ένα ιστορικός ελαιώνας στην παραθαλάσσια περιοχή Γαλατά Τροιζηνίας στην Βορειοανατολική Πελοπόνησσο απέναντι απο το όμορφο νησί του Πόρου φτιαγμένος από τον ναύαρχο της Επανάστασης  Εμμανουήλ Τομπάζη μας δίνει σήμερα ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

lev01

Η κα Βάσω Βούζα-Κυρατζή συνάντησε στη πόλη των Γρεβενών τον σχεδιαστή Στέλιο Παπαλαμπρόπουλο και καρπός αυτής της συνάντησης η δημιουργική δουλειά που συνοδεύει μια παραγωγική προσπάθεια με επίκεντρο μια φάρμα λεβάντας.

1
barber0

Ποιόν εν τέλει εμπιστεύεται ένας κουρέας για να αφεθεί να δεχθεί τις υπηρεσίες ενός συναδέλφου του; Ένα ενδιαφέρον θέμα…με καλοκαιρινή διάθεση.

1
60147391_2214446438624038_8701900897598308352_n

Το εστιατόριο των αδελφών Κομπογιαννίτη στη περιοχή του παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού της Καλαμάτας είναι ένας συνδυασμός γεύσεων που έρχεται από την τοπική παράδοση με την απαραίτητη τσαχπινιά της σύγχρονης δημιουργίας.

tsas

Ο Άγγελος Φωκιανός είναι ένας νέος Αθηναίος, επιχειρηματίας της γενιάς των 20plus αλλά και ένας επιχειρηματίας της «μιας ιδέας» -αρκεί εκείνη να βρει ανταπόκριση και να «δέσει» το ακροατήριο και πάνω σε αυτό να «χτίσει» την επιτυχία της.

jghmvew

Το Park your Cinema επιστρέφει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, με αφιέρωμα σε κλασικές κωμωδίες και αγαπημένες παιδικές ταινίες