Η τιμή της (επώνυμης) σαγιονάρας

Η τιμή της (επώνυμης) σαγιονάρας

Ελεύθερη ή η κλασσική με την διχάλα ακόμη και με περίτεχνα καλοκαιρινά σχέδια και style σαγιονάρες των επώνυμων (καθιερωμένων και εναλλακτικών) διεθνούς φήμης σχεδιαστών και brand names κλέβουν τη παράσταση

paul
Θα αγοράζατε μια σαγιονάρα – έστω πολυτελείας- έναντι 150 ευρώ απλώς και μόνο γιατί θα κυκλοφορούσατε με το όνομα ή το εμβληματικό σήμα του σχεδιαστή στα πόδια σας ; Περί ορέξεως… Μια κλασσική απάντηση, η οποία, όμως, θέλει και επιδιώκει να συζητηθεί.

Τα προϊόντα του 72χρονου σήμερα Βρετανού σχεδιαστή Paul Smith λειτουργούν πάντα ως διαρκής πρόκληση για νέους όλων των ηλικιών που επιθυμούν έστω και έναντι ενός υψηλού αντιτίμου να ανήκουν σε μια κοινότητα του πολύχρωμου «κώδικα». Ο sir Paul Smith σε κάθε περίπτωση είναι ευρύτερα αποδεκτός για την δημιουργική του αισθητική, που συνδυάζει την παράδοση και τον νεωτερισμό. Διαβάζω στο site του για την κατευθυντήρια αρχή της εταιρείας – “classic with a twist- που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη από την δεκαετία του ΄70. Επιπλέον αυτού η ρήση του “you can find inspiration in everything” λειτουργεί ενθαρρυντικά και όχι μόνο για τις εκλεκτικές αναφορές του που προέρχονται από ένα συνδυασμό υψηλής τέχνης και την καθημερινής ζωής.

Στο site επίσης διαβάζω πως «κάθε σχεδιασμός Paul Smith υποστηρίζεται από μια στενή βρετανική αίσθηση του χιούμορ: ιδιόμορφη αλλά όχι επιπόλαιη, εκκεντρική αλλά όχι ανόητη».
paul-1


Κλείσιμο
Με τούτα και με εκείνα, η πορτοκαλί χρώματος σαγιονάρα (ανοικτή)με γραμμένο το όνομα – επώνυμο που συγκροτεί την φίρμα ( στη μια το όνομα, στην άλλη το επίθετο) κοστίζει 150 ευρώ, την ίδια ώρα που η σαγιονάρα ( η κλασική με την διχάλα) είναι στα 45 ευρώ.
paul-2


Από την άλλη πλευρά, μια διαφορετική επιλογή είναι τα ανατομικά match της φίρμας Camper που κοστίζουν 60 ευρώ, ενώ οι πιο περίτεχνες καλοκαιρινές συνθέσεις της ίδια φίρμας είναι ακριβότερες κατά 20 ευρώ (80 ευρώ).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης