Σε εντατικούς ρυθμούς η εξέλιξη του VW ID.4

Σε εντατικούς ρυθμούς η εξέλιξη του VW ID.4

Πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τα πρωτότυπα εξέλιξης του ID.4 δείχνουν πως το ηλεκτρικό SUV της VW δοκιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς αλλά κάτω από άκρα μυστικότητα όπως φανερώνει το έντονο καμουφλάζ.

vw-id4-002345654
Η VW φαίνεται πως θέλει να διατηρήσει άκρα μυστικότητα γύρω από την σιλουέτα του ηλεκτρικού SUV της ID.4 καθώς τα πρωτότυπα δοκιμών έχουν τόσο έντονο καμουφλάζ ώστε να απομακρύνουν εντελώς από την πραγματικότητα.

Δεν νομίζουμε πως κάποιος θα διαφωνούσε εάν ισχυριζόμασταν πως το αυτοκίνητο που απεικονίζεται στις πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες είναι ένα νέο μοντέλο της Opel. Φυσικά η πραγματικότητα δεν έχει απολύτως καμία επαφή με κάτι τέτοιο καθώς το εν λόγω αυτοκίνητο δεν είναι άλλο από το αναμενόμενο ηλεκτρικό SUV ID.4 της Volkswagen.

Μιλάμε φυσικά για την υλοποίηση του πρωτότυπου ID Crozz που η VW παρουσίασε το 2017 στην έκθεση της Σαγκάης. Το πρωτότυπο είχε μια σαφή αισθητική ενός coupe SUV κάτι που τελικά δεν είμαστε σίγουροι πως θα περάσει στο μοντέλο παραγωγής καθώς η εικόνα που απαθανατίζει ένα από τα πρωτότυπα δοκιμών δεν αφήνει να εννοηθεί κάτι τέτοιο καθώς οι αναλογίες δείχνουν περισσότερο τυπικές για SUV. Από την άλλη πλευρά δεν είμαστε σίγουροι πως η πίσω κολόνα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν είναι μια περίτεχνη παραπλάνηση του έντονου καμουφλάζ.
Κλείσιμο


Σε κάθε περίπτωση, το ID.4 θα είναι το πρώτο SUV του ομίλου που θα βασίζεται στη νέα αμιγώς ηλεκτρική πλατφόρμα MEB. Με βάση όσα γνωρίζουμε για τις τεχνικές δυνατότητες της συγκεκριμένης πλατφόρμας σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου είναι σχεδόν σίγουρο πως το ID.4 θα προσφέρεται με έναν αλλά και δύο ηλεκτροκινητήρες σε δικίνητη ή τετρακίνητη έκδοση αντίστοιχα. Επίσης θα υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις μπαταριών που θα ξεκινούν από 45kWh και θα φθάνουν τις 77kWh με αυτονομία που θα κυμαίνεται μεταξύ 300 και 500 χιλιομέτρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης