Συγκλονίζει ο πατέρας του Μπιανκί

Συγκλονίζει ο πατέρας του Μπιανκί

Ενώ ο Ζουλ Μπιανκί συνεχίζει για δέκατη ημέρα τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά το τρομακτικό του ατύχημα στο Grand Prix Ιαπωνίας, τα λόγια του πατέρα του, συγκλονίζουν…

Συγκλονίζει ο πατέρας του Μπιανκί
«Η κατάσταση είναι απελπιστική. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, ξέρουμε πως μπορεί να είναι από το νοσοκομείο για να μας πουν πως ο Ζουλ είναι νεκρός. Όμως στην αρχή μας είπαν πως οι πρώτες 24 ώρες ήταν οι κρίσιμες. Μετά έγιναν οι πρώτες 72 αλλά ο Ζουλ είναι ακόμα μαζί μας, μάχεται. Θα τα καταφέρει στον σημαντικότερο γύρο της ζωής του. Δεν θα το βάλει κάτω, είμαι σίγουρος. Το βλέπω, το πιστεύω. Του μιλάω. Ξέρω πως με ακούει.

Οι γιατροί μας είπαν πως το γεγονός πως είναι ακόμα ζωντανός αποτελεί ήδη ένα θαύμα. Κανένας δεν έχει επιβιώσει ενός τόσο σοβαρού ατυχήματος. Όμως ο Ζουλ δεν θα το βάλει κάτω. Ο γυμναστής του, Αντρέα, λέει πως αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να τα καταφέρει, αυτός είναι ο Ζουλ.

Δεν έχω δει ακόμα το video του ατυχήματος που κυκλοφορεί στο Internet και προς το παρόν δεν θέλω να το δω, θα με τρέλαινε», είπε ο πατέρας του Μπιανκί στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Ο 25χρονος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Mie General στο Γιοκαϊτσι, με την απόσταση να αποτελεί ένα ακόμα εμπόδιο για την οικογένεια Μπιανκί.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης