To i8 στην BMW Σπανός

To i8 στην BMW Σπανός

Λίγες ημέρες μόνο μετά το επίσημο λανσάρισμα του BMW i8 στο Λος Άντζελες, ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος, Σπανός ΑΕ, παρουσίασε το νέο plug-in υβριδικό sports car στην ελληνική αγορά!

To i8 στην BMW Σπανός
Σε μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ, επιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της showbiz απόλαυσαν από κοντά το δεύτερο μοντέλο της οικογένειας BMW i και βρέθηκαν στη θέση του οδηγού.
Τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου έγιναν από τον Υφυπουργό Συγκοινωνιών Μιχάλη Παπαδόπουλο, 
τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σπανός ΑΕ Γιώργο Σπανό, 
την Πρόεδρο της Σπανός ΑΕ Μαρία Σπανού και τον Πρόεδρο της BMW Hellas Σπύρο Φίλιππα.

Κλείσιμο


Με όραμα τη περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την τεχνολογική υπεροχή, η BMW επαναστατεί λανσάροντας για πρώτη φορά στην ιστορία, υβριδικό αυτοκίνητο κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά. 
Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός, ο κλωβός των επιβατών από πλαστικό ενισχυμένο από ανθρακονήματα, οι πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω και τα δερμάτινα καθίσματα επεξεργασμένα από εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το BMW i8 να ξεχωρίζει.



Ο τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας BMW TwinPower Turbo συνδυάζεται με ένα σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα τεχνολογίας BMW eDrive. Με τη συνδυαστική ισχύ των 362 PS, το BMW i8 επιταχύνει από 0 – 100 km/h σε 4,4 sec, ενώ έχει μεικτή κατανάλωση μόνο 2,1 lt/100 km και εκπομπές ρύπων (CO2) 49 g/km!




Στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης,  η γκαλερί “Αστρολάβος” δημιούργησε με εξπρεσιονιστικό τρόπο σε καμβά το πρωτοποριακό BMW i8. Το έργο ολοκληρώθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης