Έρχεται το VW ID.Buzz GTX

Έρχεται το VW ID.Buzz GTX

Πληθαίνουν συνεχώς οι πληροφορίες πως η Volkswagen έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη της πιο γρήγορης και σπορτίφ έκδοσης του ID. Buzz 

Volkswagen_ID_Buzz
Στη ηλεκτρική εποχή της Volkswagen η πιο σπορτίφ φιλοσοφία των τονισμένων επιδόσεων και του πιο πικάντικου οδηγικού χαρακτήρα έχει συνδεθεί με το αρκτικόλεξο GTX. Αυτό φαίνεται πως θα δούμε να παίρνει θέση και στο ID. Buzz, παρόλο που δεν είναι σύνηθες ένα πολυμορφικό van να έχει σπορ εκδοχή.
Οι άνθρωποι της Volkswagen ξεκίνησαν ήδη την εξέλιξή του και τα πρωτότυπα οχήματα εντοπίστηκαν να κάνουν δοκιμές στον δρόμο και αφορούν στην επιμηκυμένη εκδοχή του μοντέλου. Τα καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα φαίνεται να έχουν διαφορετική μάσκα και εμπρός προφυλακτήρα σε σχέση με αυτά του μοντέλου παραγωγής. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε να διαμορφωθεί μια πιο σπορτίφ εικόνα για τη συγκεκριμένη έκδοση.
Το ID. Buzz GTX θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες (άρα θα είναι τετρακίνητο, 4Motion) και η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς τους θα είναι 340 ίπποι, όπως επιβεβαίωσε σε συνάδελφο του βρετανικού Autocar ο Κάι Γκρούνιτζ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen και επικεφαλής στο Τμήμα Εξέλιξης αυτής. Το ID. Buzz GTX αναμένεται στην αγορά εντός του επόμενου έτους. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, ούτε και εάν θα δημιουργηθεί και μια πιο ακόμα πιο σπορ έκδοση του ID. Buzz η οποία ενδεχομένως να φέρει τον χαρακτηρισμό «R».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης