Έρχεται το φρεσκάρισμα του VW ID.3

Έρχεται το φρεσκάρισμα του VW ID.3

Μέσα στο 2023 αναμένεται το ανανεωμένο VW ID.3 με διακριτικές αισθητικές αλλαγές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις που έχουν βασιστεί στις απαιτήσεις του κοινού της VW.

VW_ID3
Λίγο νωρίτερα απ’όσο είχαμε συνηθίσει στα συμβατικά μοντέλα θα προκύψει η ενδιάμεση ανανέωση του VW ID.3, δείχνοντας πιθανά πως η ηλεκτροκίνηση θα φέρει και σε αυτόν τον τομέα αλλαγές σε σχέση με τα μέχρι στιγμής καθιερωμένα δεδομένα. Η ανανέωση του μοντέλου συνδέεται με τη διάθεση της εταιρείας να «φέρει» την ανανέωση των μοντέλων σε μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι ίσχυε μέχρι τώρα αλλά και με την πρόθεση της VW να δώσει μια οριστική λύση στα θέματα με το λογισμικό του αυτοκινήτου. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Thomas Schafer, δήλωσε πως η εταιρεία αφουγκράστηκε τους ιδιοκτήτες του μοντέλου.

«Ακούσαμε πολύ προσεκτικά την κοινότητα των ιδιοκτητών ID.3 και προσφέρουμε την ανανεωμένη του εκδοχή μέσα στο 2023. Στο πλαίσιο αυτής, το νέο Volkswagen ID.3 θα κάνει ένα σημαντικό και αξιοσημείωτο άλμα προς τα εμπρός, όσον αφορά την ποιότητα, τα υλικά και τη σταθερότητα του λογισμικού, μένοντας πιστό στις αρχές που υπόσχεται η μάρκα Volkswagen για τα μοντέλα της».

Όπως και άλλες ενέργειες που έχουν αποφασιστεί στους σχεδόν τρεις μήνες της παρουσίας του Schafer στα ηνία της VW, έτσι και αυτή συνδέεται με τη αναβάθμιση της συνολικής διαδικασίας επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης της εταιρίας με τους πελάτες της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης