Αυτό θα είναι το ηλεκτρικό VW ID. Aero

Αυτό θα είναι το ηλεκτρικό VW ID. Aero

H VW μας δίνει μια πρώτη γεύση του ID. Aero, της ηλεκτρικής λιμουζίνας που θα προστεθεί σε λίγο καιρό στην ηλεκτρική οικογένεια ID.

VW_ID_AERO__2_
Σε λίγες μέρες, πιο συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου, η VW θα παρουσιάσει επίσημα τo ID. Aero, την ηλεκτρική της λιμουζίνα και μας δίνει μια πρώτη γεύση με τις teaser εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία το νέο μοντέλο θα ανήκει «στο άκρως ανταγωνιστικό τμήμα της μεσαίας κατηγορίας» και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το δεύτερο μισό του 2023.
Η εμπορική καριέρα του ID. Aero θα ξεκινήσει στην Κίνα όπου τα σεντάν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για να ακολουθήσουν η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη στο δεύτερο μισό του 2023.
Κλείσιμο

Βάση του ΙD. Aero -το όνομά του καταδεικνύει την προσοχή που έχει δοθεί στην αεροδυναμική του- θα αποτελεί φυσικά η πλατφόρμα MEB, ενώ στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες.
Το μήκος της ηλεκτρικής limo θα φτάνει τα 5,0 μέτρα, ενώ από τα λίγα τεχνικά της στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί σημειώνουμε τη μπαταρία των 84 kWh που θα εξασφαλίζει αυτονομία 700 χιλιομέτρων κατά WLTP. Μελλοντικά εκτός από την sedan εκδοχή του μοντέλου αναμένεται και μια έκδοση στέισον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης