Το VW ID. Buzz θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι

Το VW ID. Buzz θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι

Μια άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεση για την αισθητική του αναμενόμενου VW ID. Buzz καταθέτει μια νέα ψηφιακή απεικόνιση που κάνει το γύρο του διαδικτύου

VW_ID_BUZZ__2_
Με την επίσημη ημερομηνία παρουσίασης να έχει οριστεί στις 9 Μαρτίου, το ενδιαφέρον γύρω από το ηλεκτρικό VW ID. Buzz φουντώνει καθώς η VW έχει δείξει στο κοινό διάφορα πρωτότυπα και σχεδιαστικές εκδοχές του μοντέλου, από το 2017 που έχει ξεκινήσει να το παρουσιάζει σε διάφορες εκθέσεις.
Κατά καιρούς έχουν προκύψει και αρκετές υποθέσεις σχετικά με την εικόνα που θα έχει τελικά το αυτοκίνητο και πρόσφατα σε αυτές προστέθηκε μια ακόμα. Η ψηφιακή απεικόνιση που βλέπετε αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Kolesa.ru η οποία συνήθως είναι αρκετά εύστοχη  στις εκτιμήσεις της σε σχέση με το τελικό μοντέλο που βγαίνει στην παραγωγή.
Η απεικόνιση δείχνει την επιβατική έκδοση του ID. Buzz αν και η VW έχει επιβεβαιώσει ότι θα υπάρχει και έκδοση van για επαγγελματική χρήση παρόλο που υπάρχει στην αγορά και το συμβατικό Transporter T7, και μάλιστα για πρώτη φορά με υβριδική τεχνολογία.

Κλείσιμο
Βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα MEB με το ID.4 , το ID.Buzz θα πρέπει να έχει παρόμοιες προδιαγραφές με το crossover. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ένα βασικό μοντέλο με ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος που αποδίδει 204 ίππους (310 Nm ροπής) και ένα μοντέλο AWD με δύο κινητήρες που παράγουν συνδυασμένη ισχύ 299 ίππων (459 Nm ροπής).
Οι τιμές αναμένεται να ξεκινούν από τα 35.000 ευρώ στην Γερμανία και η αυτονομία μπορεί να πλησιάσει τα 483 χλμ. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Ανόβερο, και η διάθεσή του στην αγορά θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης