Σε πραγματικές συνθήκες στο δρόμο συνεχίζονται πλέον οι δοκιμές εξέλιξης της σπορτίφ έκδοσης GTX του ηλεκτρικού VW ID.4
UPD:
Η Volkswagen είναι από τους κατασκευαστές που ηγούνται του αγώνα προς την ηλεκτροκίνηση με την γερμανική εταιρία να έχει στα άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδιά της την έλευση πολλών νέων μοντέλων και εκδόσεων.
Πολύ σύντομα θα υποδεχθούμε το ID.4 και φαίνεται πως η VW δεν θα αργήσει να εμπλουτίσει τη γκάμα του μοντέλου με την πιο πιπεράτη έκδοση GTX. Η επιβεβαίωση αυτού έρχεται από την είδηση πως ήδη τα πρωτότυπα εξέλιξης του ID.4 GTX έχουν εντοπιστεί σε δοκιμές σε χειμερινές συνθήκες. Σε προηγούμενη επίσημη δήλωση η VW είχε τονίσει πως θεωρεί ότι το ID.4 αποτελεί το ιδανικό μοντέλο για να λανσάρει την σειρά GTX η οποία θα αντιπροσωπεύει τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της ηλεκτρικής γκάμας της.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής τεχνικό της εταιρίας Matthias Rabe οι εκδόσεις GTX θα συνδυάζουν την υψηλή απόδοση με την τετρακίνηση. Μάλιστα οι διευρυμένες δυνατότητες ρύθμισης της κατανομής ροπής που προσφέρουν οι ηλεκτροκινητήρες αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για την διαμόρφωση ενός άκρως διασκεδαστικού οδηγικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το ID.4 GTX θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες με συνολική απόδοση 306 ίππων ενώ θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,2΄΄. Η πρεμιέρα του ID.4 GTX αναμένεται μέσα στην άνοιξη.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.