Δεν κοιμήθηκα με 13.000 γυναίκες

Δεν κοιμήθηκα με 13.000 γυναίκες

Ο 72χρονος ηθοποιός, Warren Beatty, διαψεύδει κάθε φήμη σχετική με τη σεξουαλική του ζωή, καθώς όπως αναφέρει και ο ίδιος, «ο,τιδήποτε έχει γραφτεί για εμένα στο βιβλίο του Biskind, είναι απόλυτα αναληθές με ψευδείς ισχυρισμούς και αναφορές σε δήθεν λεγόμενα δικά μου, που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ». «Καλό θα ήταν τα ΜΜΕ να μην επαναλαμβάνουν γεγονότα από το βιβλίο με την υπόθεση ότι είναι αληθινά», δήλωσε  ο δικηγόρος Beatty, Bertram Fields, αναφερόμενος στ

Δεν κοιμήθηκα με 13.000 γυναίκες

Ο 72χρονος ηθοποιός, Warren Beatty, διαψεύδει κάθε φήμη σχετική με τη σεξουαλική του ζωή, καθώς όπως αναφέρει και ο ίδιος, «ο,τιδήποτε έχει γραφτεί για εμένα στο βιβλίο του Biskind, είναι απόλυτα αναληθές με ψευδείς ισχυρισμούς και αναφορές σε δήθεν λεγόμενα δικά μου, που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ». «Καλό θα ήταν τα ΜΜΕ να μην επαναλαμβάνουν γεγονότα από το βιβλίο με την υπόθεση ότι είναι αληθινά», δήλωσε  ο δικηγόρος Beatty, Bertram Fields, αναφερόμενος στην έκδοση της βιογραφίας του πελάτη του.

Στη νέα βιογραφία του Γουόρεν Μπίτι, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, ο βιογράφος Πίτερ Μπίσκιντ, υποστηρίζει πως ο διάσημος ηθοποιός στη μακρά του σταδιοδρομία έχει γνωρίσει σεξουαλικά 12.775 γυναίκες! Όπως υποστηρίζεται στη βιογραφία του, ξεκίνησε τη σεξουαλική του ζωή στα 20 και το 1992 παντρεύτηκε την Ανέτ Μπένινγκ, οπότε, μπορεί να υποθέσει κανείς πως για 35 χρόνια εξασκούσε το σπορ καθημερινά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ