Αυξημένος εκνευρισμός, ακρότητες αλλά κι εκπλήρωση προσδοκιών
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Αυξημένος εκνευρισμός, ακρότητες αλλά κι εκπλήρωση προσδοκιών

Έχει αρκετά εμπόδια κι εριστικότητα η επικοινωνία στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, όμως προς το τέλος του μήνα κάποια όνειρά μας πραγματοποιούνται. Προσοχή επίσης σε ακρότητες και γκάφες

Οι Κρόνιες επιρροές με τις καθυστερήσεις, τα εμπόδια, τους περιορισμούς και τις ατυχίες συνεχίζονται μέχρι τις 18/6 που κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Κρόνου, μια όψη που φέρνει και ορισμένα δυσάρεστα νέα, αλλά και αυστηρές κριτικές και σκληρά λόγια. Μάς ζητά να είμαστε πιο ρεαλιστές, να σκεφτόμαστε και να επικοινωνούμε πιο ώριμα, να είμαστε υπομονετικοί και να αναλάβουμε ευθύνες. Βοηθά ωστόσο στην συγκέντρωση.

Ήλιος και Ερμής συναντώνται στον Καρκίνο στις 21/6 μια σύνοδος που εκείνες τις μέρες φέρνει αρκετές καινούργιες επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Ειδικά μάλιστα πολλές επαφές γίνονται για θέματα ακινήτων. Μια επιρροή που μας κάνει πιο επικοινωνιακούς και κινητικούς, ενώ φέρνει και πολλές ιδέες, αλλά και συνειδητοποιήσεις ψυχολογικές ή για το παρελθόν.

Η πολύ ωραία όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 24/6 ενισχύει δεσμούς και συνεργασίες, ενώ κάνει και μια τονωτική ένεση στα οικονομικά μας. Μας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους με τους ίδιους σκοπούς και αξίες. Ταυτόχρονα, έχουμε περισσότερη εκτίμηση για τη ζωή και τους ανθρώπους, και απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή. Ευνοεί νέες σχέσεις και συνεργασίες.

Κλείσιμο
Το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται στις 25/6 είναι μια όψη πληθωρική αλλά και πολύ επιπόλαιη, η οποία αυτή την εποχή εφιστά τη προσοχή σε υπερβολές, σε αδέξιες κινήσεις ή γκάφες, αλλά και σε ατυχήματα από αμέλεια, βιασύνη κι επιπολαιότητα. Λαχταράμε να κάνουμε πολλά πράγματα, χωρίς όμως σωστό συντονισμό και περίσκεψη. Προσοχή επίσης στο φανατισμό και το δογματισμό.

Ωστόσο τις 26/6 κορυφώνεται το ωραίο τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, που μας βοηθά να εκπληρώσουμε κάποια θέλω μας, με σχετικά εύκολο τρόπο, ενώ λειτουργούμε με ένστικτο κι ευελιξία και κάνουμε επιτυχημένες και σωτήριες κινήσεις. Αυξάνει ο ρομαντισμός. Ευνοεί καλλιτεχνικά ξεκινήματα.

Το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται στις 27/6 εφιστά τη προσοχή εκείνες τις μέρες στις λεκτικές γκάφες αυτή τη φορά, στα υπερβολικά κι επιπόλαια λόγια, στην υπεραισιοδοξία, αλλά και σε μια γενικότητα επικοινωνιακή. Αυξάνει ωστόσο το χιούμορ.

Στις 28/6 ο Ερμής κορυφώνει δυο όψεις. Απ’ τη μία συναντά τον πολεμικό Άρη, γι’ αυτό είναι λογικό τις μέρες εκείνες να γίνεται το επικοινωνιακό κλίμα ανάλογα ανταγωνιστικό και να υπάρχει πολύ εριστικότητα στο λόγο αλλά και στην οδήγηση. Προσοχή σε βιασύνες και σε ατυχήματα, ειδικά στα χέρια, όπως σε κοψίματα, εγκαύματα, κλπ. Ταυτόχρονα όμως κορυφώνει και μια ωραία όψη με τον Ποσειδώνα η οποία προσφέρει καλλιτεχνική έμπνευση, πνευματική ανάταση και ρομαντισμό, ενώ κάνουμε και κάποιες σωτήριες επαφές ή γνωριμίες. Όμορφα ρομαντικά ταξιδάκια και βόλτες.

Ο μήνας κλείνει με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 30/6, μια όψη που προκαλεί εμμονές, αλλά και μπλακ-άουτ επικοινωνιακά, ενώ γίνονται και αρκετά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις κυρίως με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Προσοχή σε πικρά λόγια, φοβίες κι εκβιασμούς.



Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK