Κορωνοϊός: Η Αίγυπτος κλείνει τα αεροδρόμιά της για όλες τις διεθνείς πτήσεις
Aπό 19 έως 31 Μαρτίου - Την απόφαση ανακοίνωσε σήμερα ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός Μουστάφα Μαντμπούλι
Η Αίγυπτος θα αναστείλει όλες τις διεθνείς πτήσεις της, από και προς τη χώρα, από τις 19 έως τις 31 Μαρτίου, για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.
Την απόφαση ανακοίνωσε σήμερα ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός Μουστάφα Μαντμπούλι.
Συνέπεια της απόφασης αυτής είναι ότι οι τουρίστες θα μπορούν να επιστρέψουν στις χώρες τους μέχρι την Πέμπτη 19 Μαρτίου.
Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, τόνισε ότι καθ’ όλη αυτήν την περίοδο, όλα τα ξενοδοχεία της χώρας θα προχωρήσουν σε αποστείρωση των χώρων τους.
Βεβαίως, όμως ξεκαθάρισε, το μέτρο αυτό πρόκειται να στοιχίσει στον αιγυπτιακό τουρισμό αλλά και τον τομέα των αεροπορικών μεταφορών πάνω από 2,25 δισ. αιγυπτιακές λίρες (περίπου 125 εκατομμύρια ευρώ), αλλά, όπως τόνισε ο κ. Μπαντμπούλι, «η υγεία των Αιγυπτίων πολιτών τίθεται πάνω από κάθε τι άλλο».
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με χαρά και ζεστή συντροφιά, καθώς η εθελοντική ομάδα της bwin συναντήθηκε με τους διαμένοντες της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» και μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.