Κορωνοϊός: Στα 40 τα κρούσματα της επιδημίας στη Βρετανία

Κορωνοϊός: Στα 40 τα κρούσματα της επιδημίας στη Βρετανία

Επιβεβαιώθηκαν τέσσερα νέα κρούσματα που είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία - Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία στέλνουν βοήθεια στο Ιράν για την αντιμετώπιση της επιδημίας

200224105932_corona_skorea
Οι υγειονομικές υπηρεσίες της Βρετανίας έκαναν γνωστό ότι επιβεβαιώθηκαν τέσσερα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα, ανεβάζοντας τον αριθμό των ασθενών στους 40.

Σύμφωνα με τον αρχίατρο Κρις Γουίτι, και οι τέσσερις νέοι ασθενείς είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.

Νωρίτερα σήμερα, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον προειδοποίησε ότι η χώρα θα πρέπει να προετοιμαστεί για μια ενδεχόμενη εξάπλωση της επιδημίας.

Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία στέλνουν βοήθεια στο Ιράν για την αντιμετώπιση της επιδημίας

Η Βρετανία, η Γερμανία και η Γαλλία προτίθεται να παράσχουν υλική και οικονομική βοήθεια στο Ιράν, προκειμένου να το βοηθήσουν να αντιμετωπίσει την επιδημία του Covid-19, ανακοίνωσε το Φόρεϊν Όφις.

Η αποκαλούμενη «Ομάδα Ε3» θα προσφέρει βοήθεια ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και άλλων υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, ανέφερε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας.

Η ομάδα στέλνει ήδη ιατροφαρμακευτικό υλικό στο Ιράν, όπως εξοπλισμό για εργαστηριακές εξετάσεις, προστατευτικές στολές και γάντια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης