Πάπας Φραγκίσκος: Ματαίωσε το σημερινό του πρόγραμμα λόγω ασθένειας
Το Βατικανό δήλωσε ότι ο 83χρονος ποντίφικας αισθάνθηκε μία «ελαφριά αδιαθεσία» και γι' αυτό ανέβαλε τις προγραμματισμένες του συναντήσεις
Στη ματαίωση όλων των σημερινών προγραμματισμένων του συναντήσεων στη Ρώμη, προχώρησε ο πάπας Φραγκίσκος, καθώς σύμφωνα με ιταλικά μέσα είναι άρρωστος.
Το Βατικανό δήλωσε ότι ο 83χρονος ποντίφικας αισθάνθηκε μία «ελαφριά αδιαθεσία» και γι αυτό προτίμησε να μείνει κοντά στη Σάντα Μάρτα, το ξενοδοχείο του Βατικανού όπου ζει.
Δεν είναι γνωστό, ακόμη, από τι ασθένεια πάσχει ο πάπας Φραγκίσκος, όμως σε τελευταία του δημόσια εμφάνιση εμφανίστηκε να έχει συνάχι και να βήχει.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.