Ισπανία: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί από το πέρασμα της καταιγίδας Γκλόρια
Περισσότερες από 30 επαρχίες παραμένουν σε κόκκινο και πορτοκαλί συναγερμό - Κύματα ύψους άνω των 8 μέτρων χτύπησαν την Βαλένθια
UPD:
Τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τους ισχυρούς ανέμους, τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς η καταιγίδα Γκλόρια σαρώνει την Ισπανία.
Περισσότερες από 30 επαρχίες παραμένουν σε κόκκινο και πορτοκαλί συναγερμό για την κακοκαιρία με τη Βαλένθια και τις Βαλεαρίδες Νήσους να βρίσκονται αντιμέτωπες σήμερα με το μένος των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Οι λιμενικές αρχές υπολογίζουν ότι το ύψος των κυμάτων έφθασε τα 8,44 μέτρα στη Βαλένθια σήμερα, ένα ρεκόρ, όπως επισημαίνουν, την ώρα που το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μεταδίδει πως το ύψος των κυμάτων αυξάνεται ώρα με την ώρα στη διάσημη παραλία της Βαρκελώνης Barceloneta.
— Mediterranean Cyclone Centre (@Medicane_Centre) January 19, 2020
Στην Αβίλα, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, ένας 63χρονος έχασε τη ζωή του στο σπίτι του, αφού τον χτύπησαν κεραμίδια από τη στέγη του, την οποία ξήλωσαν οι ισχυροί άνεμοι, είπε ο Νταβίντ Σεγκόβια, ο δήμαρχος της πόλης Πέδρο Βερνάρδο.
Στον ασυνήθιστα παγωμένο καιρό φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος μιας 54χρονης άστεγης, από τη Ρουμανία, σε πάρκο στη Γκάντια, κοντά στη Βαλένθια, ανέφεραν αξιωματούχοι στα πρακτορεία ειδήσεων Reuters και AFP.
Και ένας άνδρας στο βορειοδυτικό τμήμα της κοινότητας Αστούριας σκοτώθηκε από ένα όχημα σε χιονισμένο δρόμο, όπου, όπως όλα δείχνουν, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, την ώρα που έβαζε αλυσίδες στο δικό του, εξήγησε εκπρόσωπος Τύπου των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.
Επιπλέον, ισπανικά ΜΜΕ μεταδίδουν, επικαλούμενα τον δήμαρχο της πόλης Μοϊσέντ, ότι υπάρχει ένας τέταρτος νεκρός, ένας άνδρας που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του με σημάδια υποθερμίας.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.