Κωνσταντινούπολη: Πανικός σε αεροδρόμιο - Παρασύρθηκε αεροσκάφος λόγω κακοκαιρίας!
Το αεροσκάφος έφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης! - Η Turkish Airlines ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο Sabiha Gökçen - Χαός στο αερδρόμιο - Ταλαιπωρία για χιλιάδες ταξιδιώτες - Δείτε βίντεο
Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen της Κωνσταντινούποληςόταν ένα αεροσκάφος Pegasus Boeing 737 έφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης.
Από το περιστατικό δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ η ανώμαλη προσγείωση προκλήθηκε από την κακοκαιρία και πιο συγκεκριμένα από τους ισχυρούς ανέμους και τις καταιγίδες.
«Ένα αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο και κόλλησε στο έδαφος. Οι προσπάθειες απομάκρυνσής του συνεχίζονται. Ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν το έργο», επεσήμανε αξιωματούχος του αεροδρομίου.
Το αεροσκάφος με τους 164 επιβάτες εκτελούσε πτήση από τη Σαρζάχ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GZT (@gzt) στις
Ο διεθνής τερματικός σταθμός της Sabiha Gökçen σταμάτησε όλες τις πτήσεις από τις 9:43 ως τις 20:00 σήμερα τοπική ώρα.
Κλείσιμο
Ο αερομεταφορέας Turkish Airlines, δήλωσε ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο μέχρι τις 3 μ.μ. και θα αναστείλει τις πτήσεις μέχρι νεωτέρας.
Χαός στο αερδρόμιο - Ταλαιπωρία για χιλιάδες ταξιδιώτες
Όπως ήταν αναμενόμενο η ακύρωση και η αναστολή των πτήσεων προκάλεσε χάος στο αερδρόμιο, αφού χιλιάδες ταξιδιώτες διαμαρτύρονται και φωνάζουν που έχασαν τις πτήσεις τους και δεν ξέρουν ακόμη τι θα γίνει.
Sabiha Gökçen havalimanı felç olmuş durumda. Tüm uçuşlar iptal, hiçbir bilgilendirme yok. Küçücük bir ofis önünde binlerce insan sıra bekliyor. Yolcular arasında ağlayanlar, bağıranlar var. Kriz nasıl yönetilemez konusunda süper bir örnek. pic.twitter.com/R1vGVaQACI
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη