Σάλος για Ινδό σκηνοθέτη που έγραψε «αν πρόκειται να πέσετε θύμα βιασμού, δώστε προφυλακτικό στον βιαστή»

Ο Ινδός σκηνοθέτης Ντανιέλ Σραβάν ζήτησε από την κυβέρνηση να νομιμοποιήσει τον βιασμό χωρίς βία

Σάλο προκάλεσαν στην Ινδία οι αναρτήσεις στα social media γνωστού σκηνοθέτη ο οποίος υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «ο βιασμός δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά ο φόνος είναι αδικαιολόγητος» με αφορμή την άγρια δολοφονία μιας κτηνιάτρου στην πόλη Ιντεραμπάντ την οποία οι τέσσερις δράστες έκαψαν αφού πρώτα τη βίασαν ομαδικά.

Ο Ντανιέλ Σραβάν κάλεσε, επίσης, στις αναρτήσεις του, την κυβέρνηση «να νομιμοποιήσει τον βιασμό χωρίς βία για την ασφάλεια των γυναικών»!

Στις αναρτήσεις του -οι οποίες έχουν πλέον διαγραφεί μετά την οργή που προκάλεσαν- ο Ινδός σκηνοθέτης απευθύνθηκε και στις γυναίκες γράφοντας «αν πρόκειται να πέσετε θύμα βιασμού, δώστε προφυλακτικό στον βιαστή και συνεργαστείτε μαζί του ενώ αυτός ικανοποιεί τις σεξουαλικές του επιθυμίες. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα προσπαθήσει να σας κάνει κακό».

Η πιο οργισμένη αντίδραση ήρθε από τον λογαριασμό MeTooIndia στο Twitter στον οποίο υπήρξε ανάρτηση που ανέφερε ότι ο Ινδός σκηνοθέτης «προωθεί τον βαιασμό ως τιμωρία για τις γυναίκες. Τι πρέπει να γίνει για να είναι ασφαλείς οι γυναίκες; Πόσοι άνδρες θα γλιτώσουν τελικά;».

Σε μια παράλληλη εξέλιξη σχετική με την υπόθεση της δολοφονίας της κτηνιάτρου, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι τέσσερις άνδρες που είχαν συλληφθεί για τον φόνο της 26χρονης σκοτώθηκαν από πυρά αστυνομικών όταν προσπάθησαν να διαφύγουν αφού οδηγήθηκαν για αναπαράσταση στην περιοχή του άγριου εγκλήματος.

Δείτε Επίσης

bezos

Η πειρατεία διαπράχθηκε το 2018 και το αποτέλεσμά της ήταν η δημοσιοποίηση προσωπικών φωτογραφιών του Μπέζος, του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο - Από τα Ηνωμένα Έθνη ζητούν να επικεντρωθεί η έρευνα στην προσωπική εμπλοκή του πρίγκιπα διαδόχου Μπιν Σαλμάν 

koronaios43

Έκτακτη συνεδρίαση του ΠΟΥ στη Γενεύη - Την Πέμπτη θα ανακοινώσει ο Οργανισμός αν θα κηρύξει παγκόσμιο συναγερμό - Κλείνουν τα επιβατικά μέσα στην πόλη Ουχάν - Η Βρετανία συστήνει στους υπηκόους να αποφεύγουν τα ταξίδια στη συγκεκριμένη περιοχή της Κίνας, εκτός αν είναι επιτακτική ανάγκη

000_1O38HZ

Κλέβει αυγά και πουλάει σπάνια γεράκια και άλλα αρπακτικά πτηνά σε όλον τον πλανήτη εδώ και 30 χρόνια - Ο λαθροθήρας είχε καταδικαστεί το 2016 στη Βραζιλία σε φυλάκιση 4,5 ετών επειδή προσπάθησε να βγάλει παράνομα από τη χώρα αυγά πετρίτη