Γαλλία: Τα σκυλιά που σκότωσαν την 29χρονη έγκυο «την είχαν ξεγυμνώσει και την είχαν δαγκώσει παντού»

Σοκάρει η περιγραφή της κατάστασης της 29χρονης από τον σύζυγό της όταν την εντόπισε θανάσιμα τραυματισμένη

Τις φρικιαστικές εικόνες που αντίκρισε όταν βρήκε την 29χρονη έγκυο Ελίσα Πιλασκί μετά την επίθεση από σκυλία σε δάσος στο Άιν της Γαλλίας περιέγραψε ο σύζυγός της.

Όπως είπε κλαίγοντας στο γαλλικό κανάλι BFM η Ελίσα ήταν «τελείως γυμνή» και την «είχαν δαγκώσει παντού». Ο ίδιος μάλιστα περιέγραψε πώς είδε κάτι που αρχικά του φάνηκε κορμός και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν το στομάχι της γυναίκας του.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι την επίθεση σε βάρος της γυναίκας του έκαναν κυνηγόσκυλα που βρίσκονταν στην περιοχή στην οποία εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη.

29xroni-galia2


Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την έρευνα επιβεβαίωσε ότι η 29χρονη είχε καλέσει τον σύζυγό της πριν την επίθεση και του είχε πει ότι είχε συναντήσει «μια ομάδα απειλητικών σκυλιών».

Στο πλαίσιο της έρευνας, πάντως, έχουν ληφθεί δείγματα DNA από 62 κυνηγόσκυλα που βρίσκονταν στην περιοχή αλλά και από τα πέντε σκυλιά της 29χρονης τα οποία είχε βγάλει βόλτα τη μοιραία ημέρα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροτομή στη σορό της 29χρονης η άτυχη γυναίκα πέθανε από την ακατάσχετη αιμορραγία που της προκάλεσαν τα δαγκώματα στα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι από τα σκυλιά.

Η Γαλλική Ένωση Κυνηγών από την πλευρά της αρνείται ότι μπορεί να εμπλέκονται κυνηγόσκυλα στο τραγικό περιστατικό. «Τα σκυλιά αυτά έχουν εκπαιδευτεί να κυνηγούν ένα συγκεκριμένο θήραμα και να υπακούν τον άνθρωπο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε βίντεο: Σκυλιά σκότωσαν 29χρονη έγκυο - την είχαν ξεγυμνώσει και την είχαν δαγκώσει παντού
Σκυλιά σκότωσαν 29χρονη έγκυο - την είχαν ξεγυμνώσει και την είχαν δαγκώσει παντού

ΣΧΟΛΙΑ (62)

\ \ Σκυλομανία / /

Η σύγχρονη μαζική πολιτισμική διαταραχή και τα αποτελέσματα της ...

Δηλαδή όταν ένας άνθρωπος σκοτώσει άλλον τότε φταίει όλη η ανθρωπότητα.

...όπως τώρα που κάποια σκυλιά σκοτώσανε ένα άνθρωπο τότε φταίνε όλα τα σκυλιά του πλανήτη ΟΥΤΕ καν τα αφεντικά τους!!! Λοιπόν τους ψυχοπαθείς με τέτοιες αντιλήψεις καλό θα ήταν τουλάχιστον να κρατάτε τα ip τους για κάθε περίπτωση.

Άγνωστες οι βουλές του θηρίου

Τα σκυλόφιλα έχουν αρχίσει να τρώγονται μεταξύ τους. Ουκ ολίγα περιστατικά που αδέσποτα την έχουν πέσει σε δεσποζόμενα και σε άλλα αδέσποτα καθώς και ξαμολυμένα σε δεμένα και στο αφεντικό τους που προσπάθησε να παρέμβει. Έχω δει προσωπικά και μου έχουν μεταφέρει άγρια περιστατικά εκτός από εκείνα τα ελάχιστα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ 2100

Ο Θεός μας έδωσε συναισθήματα ώστε να Τον αγαπάμε και να αγαπάμε τον πλησίον μας, και αυτά τα δύο απαιτούν να αρνηθούμε τον εαυτό μας, και να μην είμαστε απομονωμένοι και ασχολούμενοι μόνο με τους εαυτούς μας. Η στρεβλωμένη κατανόηση του σκοπού των ανθρώπινων συναισθημάτων που επιδεικνύουν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων είναι απλώς ένα ακόμη σύμπτωμα μιας κοινωνίας που έχει παραδοθεί σε έναν "αδόκιμο νου" (Ρωμ. α΄28).

ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ 2100

Σημεία των καιρών: Πολλοί γονείς προτιμούν τα κατοικίδιά τους παρά τα δικά τους παιδιά "Όπου υπάρχει λατρεία ζώων υπάρχει θυσία ανθρώπων". -G.K. Chesterton Ένας από τους πολλούς καρπούς του ουμανισμού που είναι εμφανής στην κοινωνία μας είναι μια υπερβολική προσκόλληση και αγάπη για τα ζώα, ιδιαίτερα τα κατοικίδια ζώα. Ο ουμανισμός επιδιώκει να θολώσει τη διάκριση μεταξύ ανθρώπου και ζώου. Στις αρχαίες ανθρωπογενείς θρησκείες, αυτή η ασάφεια μπορεί να φανεί στο δόγμα της μετενσάρκωσης που διδάσκει ότι οι ανθρώπινες ψυχές μπορούν να γίνουν ζώα και αντίστροφα. Στη σύγχρονη εποχή αυτή η ασάφεια μπορεί να φανεί στην τάση να σκεφτόμαστε τα κατοικίδια ζώα ως παιδιά και πλήρη μέλη της οικογένειας. Γράφει η New York Post: "Ένα τρίτο των γονέων λένε ότι το κατοικίδιο ζώο τους είναι το αγαπημένο τους παιδί, σύμφωνα με νέα έρευνα. Χρησιμοποιώντας ένα πάνελ 2.000 ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, τα αποτελέσματα διαπίστωσαν ότι το 34% των γονέων προτιμούν τους μαλλιαρούς φίλους τους παρά τη δική τους σάρκα και αίμα ... Τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων (67%) δήλωσαν ότι το κατοικίδιο ζώο ήταν ο καλύτερος φίλος τους, ενώ άλλα 78% δήλωσαν ότι το κατοικίδιο ζώο τους ήταν μέρος της οικογένειας. Μερικοί από τους λόγους που προτείνονται γιατί προτιμούνται τα ζώα από τον άνθρωπο είναι ότι τα ζώα δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση και δίνουν «άνευ όρων αγάπη»: "Πενήντα τέσσερα τοις εκατό ακόμη πιστεύουν ότι ο τετράποδος σύντροφος τους τους καταλαβαίνει καλύτερα από τον καλύτερό τους φίλο ή το πιο σημαντικό τους πρόσωπο... Αυτές οι εξηγήσεις δείχνουν πόσο διαταραγμένοι είναι οι φανατικοί των κατοικίδιων ζώων. Οι ανθρώπινες σχέσεις απαιτούν πάντα έναν ορισμένο αριθμό συμβιβασμών, ενώ μια σχέση με ένα κατοικίδιο μπορεί να είναι εντελώς εγωιστική. Τα ζώα δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν πολύπλοκα ανθρώπινα συναισθήματα και ηθικές ανησυχίες. Δεν μπορούν ποτέ να ελέγξουν έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται ανήθικα ή ανόητα, έτσι φαίνεται να έχουν "περισσότερη κατανόηση" από τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ένα ζώο θα ελέγξει ποτέ την αμαρτωλή συμπεριφορά κάποιου, έτσι φαίνεται ότι αγαπούν τον άνθρωπο «άνευ όρων».

Κουμπούρα

Μετεξεταστέε, είσαι παντελώς εκτός θέματος. Ξαναδιάβασε και έλα πάλι το Σεπτέμβρη.

υη

Υπάρχει κανένας σκυλόφιλος εδώ; Αν υπάρχει ούουουουου να χαθείς.

dimitri

Να χαθής να χάνεσαι uh χρυσέ μου.

Κώστας

Να παίξουν θέλανε αλλά δεν το κατάλαβε η κυρία, θα τα φόβισε και γι'αυτό επιτέθηκαν...

Η αλήθεια

Όσοι έχουν κυνηγόσκυλα ξέρουν ότι σχεδόν καμία ράτσα δεν επιτίθεται σε άνθρωπο. Η πιο επιθετική κίνηση που θα κάνουν εάν βρεθούν έξω στη φύση, είναι να προστατέψουν κάποιο θήραμα που χτύπησε ο κυνηγός. Συνεπώς η κακόμοιρη είτε έπεσε θύμα αδέσποτων ημίαιμων σκύλων που δρουν σαν αγέλη είτε ακόμη πιο πιθανό να της επιτέθηκαν αυτά τα δικά της "τέρατα" που φαίνονται στη φωτογραφία....

αισιχτιρ

τα σκυλιά είναι άγρια ζώα. Δεν είναι μπιμπελό για το σπίτι. Μία γυναίκα και ένα παιδί κατασπαράχτηκαν από ζώα και δεν είδα ούτε ένα σχόλιο ανθρωπιάς από όλους σας. Φιλόζωους και μη. Καθίστε και μετρήστε ποιο την έχει μεγαλύτερη το πίτμπουλ ή το ροτβάιλερ και ενημερώστε μας για το αποτέλεσμα της μέτρησης

αγαπητέ

είστε βλάξ εκ γενετής ή τον προσποιήστε τέλεια; Η συντριπτική πλειονότητα δολοφονιών γίνονται από άνθρωπο και όχι από σκύλο. Σύμφωνα λοιπόν με την δική σας λογική, ο άνθρωπος είναι άγριο ζώο και δεν είναι για το σπίτι.

@Αγαπητέ,

παραβιάσατε τη λογική παράφορα, προφανώς δεν θα περιμένε κανείς κάτι διαφορετικό από φιλόζωο.... Ο αστυνόμος όσο και να το επιθυμείτε γιατί σας βολεύει δεν είναι μπουζούκι, ο σκύλος είναι ζώο και ο άνθρωπος ....., άνθρωπος άγριος ή μη. Εαν δεν είστε σε θέση να διακρίνεται τις διαφορές μεταξύ ζώου ανθρώπου επαξίως κερδίζεται εσείς τον τίτλο του βλαξ.

χρηστος

Μην ξεχνατε οτι τα σκυλια ειναι οι καλυτεροι φιλοι του ανθρωπου,απλως που και που σου ριχνουν μια δαγκωνια να δουν αν τρωγεσαι .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης