Ρόμπι Γούλιαμς: Σύμμαχος της Γκρέτα Τούνμπεργκ ο δημοφιλής καλλιτέχνης
«Θα πρέπει να της επιτραπεί να το κάνει αυτό χωρίς να είναι ντροπή»
Όλους αυτούς που ασκούν κριτική στην Γκρέτα Τούνμπεργκ καταδίκασε ο Ρόμπι Γούλιαμς προτρέποντάς τους να την αφήσουν να είναι ο εαυτός της, ανεξάρτητα με το τι σκέφτονται για την περιβαλλοντική ακτιβιστική της δράση.
Μιλώντας στο βρετανικό GQ ο τραγουδιστής είπε ότι «δεν έχει σημασία τι σκέφτεσαι για την Γκρέτα ή για αυτά που λέει, τον τόνο της ή τις εκφράσεις του προσώπου της, την οργή της, το πάθος της, θα πρέπει να της επιτραπεί να το κάνει αυτό χωρίς να είναι ντροπή».
Ο 45χρονος τραγουδιστής επέκρινε την κριτική ανθρώπων όπως του Πιρς Μόργκαν και του προέδρου της LVMH Μπερνάρ Αρνό, λέγοντας ότι είναι «ενοχλητική» και δήλωσε ότι συμφωνεί μαζί της, χωρίς να ενστερνίζεται αναγκαστικά τις απόψεις της για την κλιματική αλλαγή.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.