Η αληθινή ιστορία που σοκάρει: Δύο δίδυμοι αδερφοί, ένα ατύχημα και η αποκάλυψη της φρικτής αλήθειας

Η αληθινή ιστορία που σοκάρει: Δύο δίδυμοι αδερφοί, ένα ατύχημα και η αποκάλυψη της φρικτής αλήθειας

Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι αληθινή

Tell-Me-Who-I-Am
Το 1982, ο 18χρονος Alex Lewis είχε ένα τροχαίο ατύχημα με μηχανή. Έπεσε σε κώμα για τρεις μήνες και όταν ξύπνησε δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτε, εκτός από ένα πράγμα: το πρόσωπο του δίδυμου αδερφού του Marcus. Εκείνη τη στιγμή ο Marcus πήρε μια μεγάλη και πολύ δύσκολη απόφαση. Να κρύψει από τον αδερφό του την τραγική αλήθεια για τη ζωή τους και να του παρουσιάσει ένα όμορφο ψέμα. Ένιωσε ότι έπρεπε να το κάνει αυτό, γιατί πώς αλλιώς να περιγράψεις τη φρίκη; Πώς να του αρνηθείς το δώρο της λήθης; Η ιστορία των δύο αδερφών είναι η υπόθεση του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ “Tell Me Who I Am”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Οκτωβρίου. Το ντοκιμαντέρ δεν μας προβάλει απλώς όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά δείχνει και τη στιγμή που ο ένας αδερφός λέει την αλήθεια στον άλλο (και οι δύο μεσήλικες πια) μέσα σε ένα στούντιο.

Στο σπίτι, ο Alex καλείται να αντιμετωπίσει μια ζωή που του λένε ότι είναι φυσιολογική, με τον αδερφό του να καλύπτει όλα τα κενά. Του μαθαίνει ξανά ποδήλατο, του λέει πού να κοιμηθεί, τι να φάει, τα πάντα. Ο Alex εξαρτάται απόλυτα από τον Marcus για να μάθει για την παιδική του ηλικία και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ φωτογραφιών του παρελθόντος και εκπομπών στην τηλεόραση που δείχνουν πώς είναι οι φυσιολογικές οικογένειες.

Τα χρόνια περνούσαν και ο Alex μεγάλωνε κοντά στην οικογένειά του, χωρίς να του βάζουν υποψίες πράγματα που φαίνονταν παράξενα. Για παράδειγμα τα αγόρια ζούσαν εκτός κεντρικής οικίας, σε μία αποθήκη, χωρίς να έχουν κλειδιά για το σπίτι. Ο πατέρας τους ήταν απόμακρος και νευρικός, ενώ η μητέρα τους αρνούνταν να δεχτεί ότι ο γιος της δεν τη θυμόταν.

Ο πατέρας τους αρρωσταίνει βαριά και τους ζητάει συγχώρεση λίγο πριν πεθάνει. Ο Αlex αμέσως απαντάει ναι, ενώ ο Marcus αρνείται να συγχωρέσει τον πατέρα του. Ο Alex απορεί γιατί ο αδερφός του είναι ψυχρός μπροστά σ’ έναν ετοιμοθάνατο άνθρωπο, αλλά δεν το συνεχίζει. Μετά από καιρό, πεθαίνει και η μητέρα τους. “Σας αγαπώ” ήταν τα τελευταία της λόγια και ο Alex γίνεται χίλια κομμάτια. Ο Marcus παραμένει ξανά ψύχραιμος κι αποστασιοποιημένος. Τα δύο αδέρφια αποφασίζουν να μετακομίσουν επιτέλους μέσα στο σπίτι και αρχίζουν να ξεφορτώνονται όλα τα πράγματα των γονιών τους. Το μυστήριο έχει μόλις αρχίσει να ξετυλίγεται. Μια ντουλάπα με σεξουαλικά βοηθήματα προκαλεί την έκπληξη του Alex. Στη συνέχεια, μέσα στο κομοδίνο της μητέρας τους, τα δύο αγόρια βρίσκουν μια πολύ περίεργη φωτογραφία. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης