ΗΠΑ: 47χρονη μητέρα συνελήφθη για σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ με δύο 14χρονους

ΗΠΑ: 47χρονη μητέρα συνελήφθη για σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ με δύο 14χρονους

Η 47χρονη μητέρα αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 25 Οκτωβρίου καθώς αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 20.000 δολαρίων

utz-mitera
Για σεξ με δύο 14χρονους στους οποίους φέρεται να έδωσε μαριχουάνα και αλκοόλ κατηγορείται μια 47χρονη μητέρα από την Καλιφόρνια.

Η Αμαλία Ουτζ συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη μετά από έρευνα της αστυνομίας που ξεκίνησε από μια φήμη ότι μια γυναίκα επιτέθηκε σεξουαλικά σε 14χρονο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα που αναζητούσαν είχε επιτεθεί σεξουαλικά και σε άλλον έναν 14χρονο από την περιοχή Θάουσαντ Όουκς.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι η 47χρονη διοργάνωνε πάρτι με αλκοόλ και ναρκωτικά για τον γιο της και τους φίλους του στο διαμέρισμά της.

Η Ουτζ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές καθώς αστυνομικοί είχαν επισκεφθεί αρκετές φορές το διαμέρισμά της για διατάραξη της κοινής ησυχίας, για κατανάλωση μαριχουάνας και αλκοόλ αλλά και για επικίνδυνη οδήγηση.

Γείτονες της 47χρονης δήλωσαν ότι είχαν δει αρκετές φορές μεγάλες ομάδες παιδιών να επισκέπτονται το διαμέρισμά της.

Κλείσιμο
Η Ουτζ συνελήφθη τελικά στις 9 Οκτωβρίου με τις κατηγορίες των άσεμνων πράξεων με ανήλικο και στοματικού σεξ με νεαρό ηλικίας κάτω των 16 ετών. Η 47χρονη μητέρα αναμένεται να οδηγηθεί ξανά στο δικαστήριο στις 25 Οκτωβρίου καθώς αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 20.000 δολαρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης