Στο γήπεδο για πρώτη φορά ο 6χρονος πρίγκιπας Τζορτζ

Ο Τζορτζ παρακολούθησε την αγαπημένη ομάδα του πατέρα του, Ουίλιαμ, την Άστον Βίλα, να κερδίζει με 5-1 τη Νόριτς - Μαζί του στις εξέδρες ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και η μικρή του αδερφή, Σάρλοτ

prince_vila1
Στις εξέδρες γηπέδου για πρώτη φορά βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο ποδοσφαιρόφιλος Πρίγκιπας Τζορτζ, μαζί με τον πατέρα του, Ουίλιαμ, τη μητέρα του, Κέιτ, και τη μικρότερη αδερφή του, Σάρλοτ, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, Άστον Βίλα, με αντίπαλο τη Νόριτς για το πρωτάθλημα της Premier League.

Μάλιστα, η βασιλική οικογένεια ήταν γεμάτη χαμόγελα, καθώς η Βίλα θριάμβευσε με 5-1, μέσα στην έδρα της Νόριτς, το Κάροου Ρόουντ. Απών από το... βασιλικό πάρτι, ήταν ο 17 μηνων Πρίγκιπας Λούις. Όσο για τον Τζορτζ, φρόντισε να δείξει με κάθε τρόπο την υποστήριξή του στην Άστον Βίλα, καθώς πέρα από τις εκφράσεις ενθουσιασμού, σε κάθε τέρμα που σκόραρε η ομάδα του, φορούσε και t-shirt με τα διακριτικά της.



Την παρθενική παρουσία του 6χρονου Τζορτζ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, σχολίασε στο Twitter και ο Άγγλος θρύλος. Γκάρι Λίνεκερ, αναφέροντας πως... «κόλλησε από μικρός το μικρόβιο του ποδοσφαίρου».

Η αγάπη του μικρού Πρίγκιπα για το άθλημα, πάντως, δεν είναι κρυφή, ενώ η οικογένειά του είχε φροντίσει να του διοργανώσει ένα σχετικό θεματικό πάρτι για τα έκτα γενέθλιά του, στο Παλάτι του Κένσινγκτον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης