ΗΠΑ: Αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση επειδή γυναίκα «κόλλησε» μέσα στην τουαλέτα

ΗΠΑ: Αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση επειδή γυναίκα «κόλλησε» μέσα στην τουαλέτα

Το συμβάν εξελίχθηκε σε πτήση της United Airlines από την Ουάσινγκτον προς το Σαν Φρανσίσκο - Ο πιλότος προσγείωσε το αεροσκάφος στο Ντένβερ, όπου επενέβη η πυροσβεστική και απεγκλώβισε τη γυναίκα

United-Airlines
Αναγκαστική προσγείωση για έναν ασυνήθιστο λόγο υποχρεώθηκε να κάνει ο πιλότος αεροπλάνου της United Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ουάσινγκτον - Σαν Φρανσίσκο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα, με το αεροσκάφος να βρίσκεται στα μισά, περίπου, της διαδρομής, οι αεροσυνοδοί διαπίστωσαν πως μια γυναίκα είχε εγκλωβιστεί μέσα σε μια από τις τουαλέτες! Μέλη του πληρώματος και επιβάτες προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα και να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.



Τελικά, αφού όλες οι προσπάθειές τους να αποκτήσουν πρόσβαση στην εγκλωβισμένη δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο πιλότος υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντένβερ. Εκεί, κλήθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα, που σύμφωνα με μάρτυρες, έμοιαζε εξαντλημένη.

Μετά το συμβάν, η αεροπορική εταιρεία φρόντισε να απολογηθεί στους επιβάτες, οι οποίοι συνέχισαν με άλλα αεροσκάφη προς τους προορισμούς τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης