Σφίγγει ο κλοιός για τον Τζόνσον - Δημοσιογράφος τον κατηγορεί για παρενόχληση: «Με χούφτωσε»

Σφίγγει ο κλοιός για τον Τζόνσον - Δημοσιογράφος τον κατηγορεί για παρενόχληση: «Με χούφτωσε»

Η Σαρλότ Έντουαρντς, που εργάζεται στη Sunday Times, καταγγέλλει σε άρθρο της πως το περιστατικό παρενόχλησης εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια δείπνου στο Λονδίνου πριν από 20 χρόνια

brexit_bor
Νέα υπόθεση με οσμή ροζ σκανδάλου αυξάνει τις πιέσεις για τον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται στη δίνη του Brexit ενώ χτύπημα αποτέλεσε και η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου με την οποία απαγορεύτηκε το κλείσιμο του Κοινοβουλίου για πέντε εβομάδες.

Βρετανή δημοσιογράφος καταγγέλλει τον πρωθυπουργό της Βρετανίας για σεξουαλική παρενόχληση. Η Σαρλότ Έντουαρντς, που εργάζεται στη Sunday Times, καταγγέλλει σε άρθρο της πως το περιστατικό παρενόχλησης εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια δείπνου στο Λονδίνου πριν από 20 χρόνια, το 1999.

boris2


«Ένιωσε το χέρι του Τζόνσον στον μηρό μου, κάτω από το τραπέζι» γράφει χαρακτηριστικά η Βρετανή δημοσιογράφος.

«Με χούφτωσε. Το χέρι του βρέθηκε ψηλά στο πόδι και ακουμπούσε αρκετή σάρκα με τα δάχτυλά του που με έκανε να τιναχτώ όρθια» συμπληρώνει η Έντουαρντς.


charlotte-edwardes-boris-johnson


«Και σε μένα έκανε το ίδιο» είπε άλλη δημοσιογράφος

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι πως η Σαρλότ Έντουαρντς περιγράφει πως εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό με τον Μπόρις Τζόνσον σε άλλη γυναίκα που βρισκόταν στην ίδια εκδήλωση για να πάρει την απάντηση: «Ω, Θεέ μου, έκανε το ίδιο πράγμα και σε μένα».

Κλείσιμο
Το περιστατικό έρχεται λίγο καιρό αφότου αποκαλύφθηκε η κρυφή σχέση του Μπόρις Τζόνσον, όταν ήταν Δήμαρχος του Λονδίνου με Αμερικανή επιχειρηματία, την Τζένιφερ Αρκιούρι. Μάλιστα, φαίνεται πως ο τότε Δήμαρχος Λονδίνου έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει την επιχείρηση της αγαπημένης του.

Και φυσικά αυτές δεν είναι οι μόνες υποθέσεις απιστίας που έχουν έρθει στο φως, προκαλώντας τρυγμούς στον γάμο του με την Μαρίνα Γουίλερ. Ο ίδιος ωστόσο έχει αναφερθεί σε όλες αυτές τις καταγγελίες, χαρακτηρίζοντάς τες «επινοήματα της φαντασίας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης