O καύσωνας «χτύπησε» και τους... φετιχιστές - Μειωμένη φέτος η συμμετοχή στην kinky κρουαζιέρα «Torture Ship»

O καύσωνας «χτύπησε» και τους... φετιχιστές - Μειωμένη φέτος η συμμετοχή στην kinky κρουαζιέρα «Torture Ship»

Φέτος, περίπου 500 άτομα συμμετείχαν στην μίνι κρουαζιέρα του kinky φεστιβάλ, που περιλαμβάνει ξεφάντωμα εν πλω μέχρι πρωίας

video
Εκατοντάδες φετιχιστές πήραν... βαθιά ανάσα, φόρεσαν τα λάτεξ τους, τα δερμάτινά τους και τις περίτεχνες μάσκες τους και επιβιβάστηκαν την περασμένη Κυριακή στο διάσημο «Torture Ship», όπου διεξάγεται κάθε χρόνο το ομώνυμο γερμανικό φεστιβάλ BDSM θεματολογίας.


Φέτος, περίπου 500 άτομα συμμετείχαν στην μίνι κρουαζιέρα του kinky φεστιβάλ, που περιλαμβάνει ξεφάντωμα εν πλω μέχρι πρωίας. 



Το «Πλοίο των Βασανιστηρίων» αναχώρησε από το Φριντριχσάφεν πριν από δύο μέρες, για μια κρουαζιέρα στην λίμνη της Κωνσταντίας. 


Όπως κάθε χρόνο πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο λιμάνι για να... χαζέψουν τους μεταμφιεσμένους - και βαριά μακιγιαρισμένους - φετιχιστές, οι οποίοι φέτος ασφυκτιούσαν μέσα στις στολές τους λόγω καύσωνα. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το φεστιβάλ «Torture Ship» είναι το μεγαλύτερο BDSM πάρτι πάνω σε πλοίο. 

Φέτος, ωστόσο, η προσέλευση ήταν αισθητά μειωμένη αφού η ασφυκτική ζέστη αποθάρρυνε πολλούς στη Γερμανία από το να φορέσουν τα... καλά τους και να πάνε στο πολυαναμενόμενο event. 



'Torture Ship' sets sail on Lake Constance, southern Germany


torture-ekso



Κλείσιμο
Υπήρχαν βέβαια και οι φωτεινές εξαιρέσεις. Δύο άνδρες ταξίδεψαν από τη Ρωσία για να επιβιβαστούν στο Torture Ship ντυμένοι... λάτεξ καλόγριες.

Ο «Kathrin von Kali» και ο συνοδός του, με το ψευδώνυμο «Latex Angela», δήλωσαν πριν αναχωρήσουν από το λιμάνι ότι δεν τους ένοιαξε ούτε η απόσταση ούτε η ζέστη, αφού αισθάνονται ότι το «χόμπι» τους είναι πολύ περισσότερο αποδεκτό στη Γερμανία απ' ό,τι στη χώρα τους.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tortureship 2019 part 2#sissy #latex #latexfetish #rubber #crossdrsser #rubberdoll #bdsm #slave #latexaddict #LatexAngela #bdsm #bdsmcommunity #latexcommunity #tortureship2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη latex_angela (@latex_angela) στις



Εξηγώντας γιατί το φεστιβάλ είναι τόσο δημοφιλές, ένας εκ των διοργανωτών, ο Thomas Siegmund, είπε στην Bild: «Σε ένα κανονικό νάιτκλαμπ οι θαμώνες μένουν με ανοιχτό το στόμα όταν εμφανίζεται κάποιος με λατέξ στολή, ενώ και ο ίδιος αισθάνεται αμήχανα. Στο πλοίο, όλοι οι επισκέπτες αισθάνονται άνετα».

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, το Torture Ship αναγκάστηκε να αφαιρέσει το dark room και τις κρεβατοκάμαρές τους, σε συμμόρφωση με τους κανόνες ασφαλείας για τα event αυτού του είδους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης