Αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι εκκενώθηκε λόγω εισβολής... ψύλλων!

Αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι εκκενώθηκε λόγω εισβολής... ψύλλων!

Πολλοί από τους αστυνομικούς μετέφεραν το πρόβλημα σπίτι τους και στις οικογένειές τους

fleaaa
Ένα αστυνομικό τμήμα στο βορειοανατολικό τμήμα του Παρισιού εκκενώθηκε εχθές, Κυριακή, λόγω μιας άνευ προηγουμένου εισβολής ψύλλων που έκανε δύσκολη τη ζωή των αστυνομικών εδώ και εβδομάδες!

«Το αστυνομικό τμήμα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας», ανέφερε η ανακοίνωση που αναρτήθηκε εχθές στην κλειστή πόρτα του ΑΤ, το οποίο βρίσκεται στο 19ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων Alliance έγραψε στο Twitter ότι το τμήμα είχε δεχτεί μια «εισβολή ψύλλων» εδώ και πολλές μέρες, με αποτέλεσμα «οι συνθήκες εργασίας σε αυτό να έχουν καταντήσει ανυπόφορες».

Σύμφωνα με τον Guardian, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, παρά τις προσπάθειες απεντόμωσης, το πρόβλημα με τους ψύλλους, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά εδώ και τρεις εβδομάδες, επιδεινώθηκε σημαντικά την Πέμπτη. Πολλοί από τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία ανέφεραν τσιμπήματα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, μετέφεραν ακούσια τα ζωύφια στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι οικογένειες και τα παιδιά τους.

«Αρκετοί συνάδελφοι χρειάστηκε να δουν γιατρό, εξαιτίας των τσιμπημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι αστυνομικοί μετέφεραν το πρόβλημα σπίτι τους και τώρα δέχονται τσιμπήματα μικρά παιδιά. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» δήλωσε εκπρόσωπος του σωματείο Alliance. Στην ανακοίνωσή του, το σωματείο απαιτεί να γίνει υποκαπνισμός σε ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα, ώστε να εξοντωθούν οι ψύλλοι, κάτι «που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και εβδομάδες».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης