ΗΠΑ για έκρηξη στον ΣΚΑΪ: «Καταδικάζουμε κάθε απόπειρα εκφοβισμού της ελευθερίας του Τύπου»
Eκπρόσωπος του Αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών είπε πως οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις
Οι ΗΠΑ καταδικάζουν «κάθε προσπάθεια βίας και εκφοβισμού της ελευθερίας του Τύπου», τονίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχολιάζοντας τη βομβιστική επίθεση εναντίον των γραφείων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εφημερίδας Καθημερινή.
Απαντώντας σε ερώτηση του ιστότοπου Hellas Journal, εκπρόσωπος του Αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών είπε πως οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.
«Είμαστε ανακουφισμένοι από το γεγονός ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη και αναμένουμε ότι οι υπεύθυνοι θα προσαχθούν σύντομα στη δικαιοσύνη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν κάθε προσπάθεια χρησιμοποίησης βίας για τον εκφοβισμό και τη φίμωση του ελεύθερου Τύπου.»
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.