Τραγική ιστορία στη Ρωσία: 16χρονος έσωσε τη μητέρα του από βιασμό, εκείνη τον εγκατέλειψε και πέθανε 19 μήνες μετά

Τραγική ιστορία στη Ρωσία: 16χρονος έσωσε τη μητέρα του από βιασμό, εκείνη τον εγκατέλειψε και πέθανε 19 μήνες μετά

Η μητέρα είχε αναρρώσει, αλλά δεν πήγε ποτέ να τον δει στο νοσοκομείο - Πολίτες είχαν μαζέψει χρήματα για να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Ισπανία - Ο νεαρός έφυγε από τη ζωή  μετά από 19 μήνες 

paidi
Έπειτα από 19 μήνες μάχης σε νοσοκομείο της Ρωσίας έφυγε από τη ζωή ένας 16χρονος, ο οποίος που έσωσε τη μητέρα του από βιασμό.

Τον περσινό Μάιο, ο 16χρονος Βάνια Κραπίβιν, δέχτηκε επίθεση από τον μεθυσμένο γείτονα με αποτέλεσμα να σπάσει το κρανίο του.

Η μητέρα του, Νατάλια Κραπίβινα, είχε δεχτεί επίθεση στο σπίτι της οικογένειας στο Severodvinsk, στα νοτιοδυτικά της Ρωσίας, από τον γείτονα της, Ρομάν Προνίν, που επιχείρησε να τη βιάσει.

Ο 16χρονος μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα του και ο γείτονας τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι με ένα βαράκι βάρους τριών κιλών.

Γείτονες που άκουσαν τις κραυγές εντόπισαν το παιδί αιμόφυρτο και λιπόθυμο. Ο άνδρας είχε φύγει από το σημείο πιστεύοντας πως είχε σκοτώσει το παιδί. Τελικά ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα του που είχε μαχαιρωθεί 27 φορές. Το παιδί έπεσε σε κώμα ενώ η μητέρα ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο.

Οι χειρούργοι αφαίρεσαν ένα μέρος του εγκεφάλου και έβαλαν κομμάτια τιτάνιου στο κρανίο. Ένα χρόνο μετά την επίθεση, το παιδί έδειξε σημάδια καλυτέρευσης ξεκινώντας να τρώει πολτοποιημένο φαγητό και αναγνωρίζοντας την νοσοκόμα που τον φρόντιζε.

Κλείσιμο
Το δραματικό της υπόθεσης είναι πως μόλις η μητέρα του πήρε εξιτήριο, δεν επισκέφτηκε τον γιο της ούτε μία φορά, ουσιαστικά τον εγκατέλειψε.

Η γυναίκα έγινε αντικείμενο σφοδρής κριτικής στη Ρωσία με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μιλήσει δημόσια και να ισχυριστεί ότι έχει προβλήματα με το αλκοόλ. Μάλιστα είπε πως είχε τύψεις γι αυτό που είχε πάθει ο γιος της και γι αυτό δεν μπορούσε να τον επισκεφτεί.

Απλοί πολίτες μάζεψαν χρήματα προκειμένου να στείλουν τον 16χρονο σε κέντρο αποκατάστασης στην Ισπανία. Δυστυχώς η υγεία του παιδιού επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σήμερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης